Miért zavarja apumat ha hetente többször mosok hajat? Hogyan győzzem meg, hogy az nekem jó ha többször mosom meg?
Szóval régen hetente egyszer mostam hajat,ami nagyon zavart,mert már 3-4nap múlva nagyon sz.rul állt,hiába vasaltam nem úgy állt ahogy akartam,lelapult aztán kezdett zsírosodni is és undorítónak találtam.Azt mondták a barátaim,hogy nem látszik,h zsírosodik de engem nagyon zavart.Idén egyre többször volt h hetente 2x mostam hajat,apám meg ordibált,hogy minek annyiszor.Ráadásul most voltunk orvosnál,mert allergiás vagyok.Többek között a poratkára is és azt mondta az orvos,hogy az a legjobb ha gyakran takarítunk,gyakran cserélünk ágyneműt és amilyen gyakran csak tudok hajat mosok,mert a hajban sok por megragadt.Nem akarok naponta hajat mosni,de pl. hetente 3x lehet,hogy nem ártana,főleg,hogy ezt most megtudtuk.Nem?Most mit csináljak,próbálom úgy időzíteni,hogy amikor nincs itthon akkor mosok hajat,mert akkor nem tudja.De pl. szeptemberben lesz egy kis műtéte ami után 10napig(!) itthon kell lennie,nem szabad megerőltetnie magát...10napig nem fogom kibírni hajmosás nélkül mert akkor már tényleg hülyén is áll,zsíros is..:(
Mit csináljak?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!