Házi szappannal lehet hajat mosni? Mi bajom lehet tőle?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 15:14
1/9 anonim válasza:
Szia!Nem nagyon egézséges!Kiszáradhat tőle a hajad!De hogyha 1-szer akarod csak használni,akkor semmi bajod nem lesz tőle.De ha mindig ezt használod,akkor az nagyon nem tesz jót a hajnak!!!!
3/9 anonim válasza:
Régen is sima szappannal mosták mielőtt elterjedtek ezek a szintetikus izék :P Lehet h szárítja nem próbáltam :D De ha azzal mosol utána mindenképp hidratáld vmivel :D
4/9 anonim válasza:
Inkább sampont használnék. Lehet kapni tök jó bio samponokat is (a házi szappanból gondolom, hogy ezek iránt érdeklődsz, de ha nem, akkor mindegy).
5/9 anonim válasza:
jaja én is kézzel készített samponszappant használok :) 3.voltam
6/9 anonim válasza:
Szerintem a hajadnak alapvetően így egyszeri használattól nem lesz baja, de hogy hogy fogod kifésülni, az érdekes lesz:)
7/9 anonim válasza:
gyártanak sampon szappant is, attól is száraz, tapadós lesz a haj. az a titka, hogy utána ecetes vízzel (ha lehet almaecet) öblítsd le, attól selymes és csillogó lesz. az ecetes vizet (1 liter vízbe 2-3 evőkanál) nem kell leöblíteni!
8/9 anonim válasza:
Huhh, egyszer régen megmostam szappannal, mert elfogyott a sampon. Soha többet :D Olyan durva lett a tapintása, jobb lett volna, ha meg se mosom..
9/9 anonim válasza:
natúrszappanokkal mostam a hajam, kb. 6 alkalommal, és ennyi elég volt, hogy tönkrevágja. Soha többet natúrszappan. Megveszem a jó kis eddigi samponomat, abban nincs is túl sok szutyok, és kész. Ez az egész szappan, meg natúr, bio mánia, átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!