Ökonetes folyékony szappannal szoktátok mosni a hajatokat? Lehet vele sűrűn is mosni a hajat? Segített/változtatott valamit a hajatok állapotán?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 11:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem a szappant nem hajmosásra találták ki legyen az ökonetes vagy bármilyen...akkora nagy baromság ez hogy egy dolgot lehet használni mosogatásra is meg felmosásra is pl..nem mosom el a tányért amiböl eszek azzal amivel a padlot is felmosom...nem? Vegyél sampont és mosd azzal...biztos van az ökonetnek külön samponja is ha annyira ragaszkodsz hozzá!
2/7 A kérdező kommentje:
Ha van valaki olyan, aki a KÉRDÉSRE tud válaszolni írjon. Köszönöm
2009. aug. 23. 13:43
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megírtad :)
2009. szept. 4. 10:03
5/7 anonim válasza:
Szia! Én nagyon szeretek vele hajat mosni! Szép selymessé teszi a hajamat! 2-3 naponta mosok vele hajat!A 2,5 éves kislányomnak is azzal mosom mert nem csípí a szemét!
6/7 anonim válasza:
Az első válaszoló elég hülye volt, már nem azért....na de visszatérve a kérdésre, én régebben azzal mostam a hajam, és egyszerűen tökéletes volt. Selymes, csillogó haj, és még az illata is jó. Van ökonetes sampon is kifejezettem, de szerintem a szappan is jó, csak a samponnal arra kell vigyázni, hogy pl a hajfestéket lemarja. (Legalábbis anyuét teljesen leszedte)
7/7 A kérdező kommentje:
Én is használom már Október óta :) nagyon szeretem, tényleg igazán szép fényes lett tőle a hajam.
2010. jan. 6. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!