Mosott már vki házi (mosó) szappannal hajat? Ha igen, miylen lett az eredmény, nem szárította ki a hajat, nem lett kócos?
Figyelt kérdés
Nekem ajánlotta egy fodrász,mert néha korpásodik,és viszket a fejbőröm,azt mondta,ez a legjobb rá.Én egy kicsit óckodok a használatától...:S2010. okt. 9. 09:35
1/5 anonim válasza:
Honnan fogsz ilyet venni? Mert azt általában zsírból, faggyúból, hamuból és lúgkőből szokták főzni régen. Amiket a boltban lehet kapni, azok egyáltalán nem olyanok. Van olyan, hogy sampon szappan, de az is teli van szulfáttal.
Azon viszont gondolkodtam én is, hogy lehetne otthon ilyet csinálni, de olyan anyagok kellenek bele, amiket nem kapni minden sarkon. Olvastam egy receptet az olívaolajos háziszappanról, az biztos jó lehet.
2/5 anonim válasza:
A níveának van egy új terméke korpás fejre. Tényleg az első mosástól használ. Próbáld ki!
3/5 A kérdező kommentje:
1.hozzászóló:már van ilyen szappanom,tegnap vettem fodrásznál,és ugyanolyan,mint ami régen volt,természetes illata van,zsíros kicsit,látszik rajta h nem mű.
csak nem merek még vele hajat mosni
2010. okt. 9. 10:14
4/5 anonim válasza:
próbáld ki akkor ha tudod nem kell sehova se menned. ha csúnya lesz tőle a hajad akkor mosd meg megint rendes samponnal.
5/5 A kérdező kommentje:
Sztem kipróbálom vmelyik családtagom haján,mert enkem suliba kell menni,és ráadásul derékig érő hajam van,nem lenne jó ha szétcseszné:S
2010. okt. 9. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!