Szerinted a kettő hajszin közül melyik a szebb? (barna)
Ez a kettő közül nem tudok választani, pedig pénteken lesz elsőre festve a hajam :)
Most szőkés barna hajam van, de azt a szint igazából el se tudom magyarázni, olyan furcsa.
Szóval nektek melyik tetszik a kettő közül ?
És még egy kérdés: Milyen márkájú hajfestékek a legjobbak ? :)
Köszi 17/L
Nekem a kettő közül az első csaj hajszíne sokkal jobban bejön, bár az abszolút kedvencem a "rozsdás" vagy nem tudom milyen szót használjak rá mikor a barna és a vörös között van (nem melírozott vagy ilyenek) illetve az abszolt barna, mint az én hajszínem :D
Brown hair power!
Nekem az első sokkal jobban tetszik. ilyen volt nekem is ez amolyan meleg-sötétszőke. Persze ezt hajfestékkel lehet szépen elérni. Kék szemhez és fehér bőrhöz gyönyörű.
A második sima világos vagy gesztenyebarna, nekem ilyen az eredetim, nekem kék szemem és fehér a bőröm, és ez is jól áll.
Ha kreolos vagy és barna a szemed akkor inkább második, ha fehér bőr kék/zöld szem, akkor az első, de a második is jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!