Srácok! Szerintetek a göndör vagy az egyenes haj a szebb? És milyen szinű jön be nektek? Barna, szőke esetleg vörös vagy valamilyen más szín?
Nekem az egyenes jön be, ha pedig színt is választani kell akkor barna (de amúgy szinte mindegy a hajszín, az arc szépsége fontosabb nekem).
23/F
Többnyire egyenes jön be, és barna vagy fekete, de bizonyos lányoknak jobban áll a göndör haj.
Vörös haj sem rossz, ha valódi és nem festett rikító vörös, szőkék valamiért nem vonzanak különösebben.
Lényegében, mindenkinek van előnyösebb és hátrányosabb frizurája, meg kell találni a jót.
Nekem az egyenes haj jobban bejön, mint a göndör :)
A szín...barna v világos barba. A mély fekete az nem szokott mindenkinek jól állni. A vörös az a legtöbb srácnak nem jön be... Max ha tényleg nagyon illik hozzá
de ha alapból jó színe van akkor ne festesse! Pláne ne 10-en évesen...
A festett szőke meg mára annyira ribancos lett :D persze nem minenkinek!!! :D
ha világos barna, kicsit még olyan halvány szőke és egyenes...ha pl vasalja az...ahww :D az sztem mindenkinek bejön
de a hajvasaló az kivilàgosítja a hajat egy idő után ;)
mindkettő szép tud lenni,ha a gazdája jól néz ki.a színek is mind tetszenek,vörösből valami szép sötét legyen.
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!