Fiúk! Tetszik a feketére festett hosszú haj, vagy inkább a természet adta hajszín szebb a számotokra?
Lány vagyok és tetszik, én is ilyen vagyok. :)
27/N
Inkább az eredeti hajszín. az enyém sötétbarna természetes és eddig még mindenkinek tetszett a színe. Mifelénk már annyira furcsa az ilyesmi mármint a természetes hajszín hogy rendszeresen megkérdezik az utcán hogy hol festettem. Fura de igaz. ;)
Jobb a természetes azért is mert 3-4 hajmosás után valóban kimosható hajfesték nem létezik, vagy ha igen akkor nagyon ritka és egyszerű patikákban, boltokban illatszerüzletekben nem kapható, max ráírják hogy színező de nem az. a legtöbb ismerősöm igy járt. És ha valaki elkezdi festeni akkor nem birja abbahagyni, hacsak nem akar nagyon sokáig nagyon furcsán kinézni.
a festés frissen szép, talán szerintem szebb is mint az eredeti de nagyon hamar teljesen megcsúnyul.
Én a természeteset szeretem jobban. Egyébként sem vagyok oda a feketéért.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!