Milyen hajkímélő sampont ajánlanátok gyakori hajmosók számára? (2-3 naponta) HELP!
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!Annyira nem értek a samponokhoz. Amióta 2 hete 2-3 naponta mosom a hajamat,(muszájból) elkezdett irritálódni és viszketni a fejbőröm,és félek h ez súlyosbodni fog. Ismertek hajkímélő hatású sampont pont ilyen gyakori hajmosók számára?
Szerintetek ha egy héten kétsszer ilyen enyhébb samponnal, egyszer pedig azzal az erősebbel, amit használok (Head and Shoulders- korpa és hajtöredezés ellen) mosnék hajat, akkor visszaállna az egészsége a fejbőrömnek? Köszönöm előre is a segítséget!
2012. dec. 12. 17:23
1/7 anonim válasza:
Én is 2 vagy 3 naponta mosom a hajam, mert hamar zsírosodik. Viszont én Fructis sampont használok és mellette Syoss-t ami nem olyan erős mint a Fructis. Szerintem próbáld ki és semmi gond nem lesz belőle! :)
2/7 anonim válasza:
A Head&Shoulderstől mindenkinek viszket a feje. Igen, a GarnierFructis a jó, de a Shauma jött be nekem eddig a legjobban!:)
3/7 anonim válasza:
Nekem a Schaumával van egy kellemetlen tapasztalatom, a legújabb hajtöredezés gátló samponuktól csak csúnyább lett a hajam és még gyakrabban moshattam, az semmiképpen sem ajánlanám.
4/7 anonim válasza:
Nekem Nadler-féle samponszappanom van, abszolút vegyszermentes, házi készítésű. Nagyon jó :)
5/7 anonim válasza:
Nekem a Garnier Ultra Doux 5 gyógynövényes sampon vált be, szilikonmentes, úgyhogy nem olyan káros a hajnak.
6/7 anonim válasza:
Schauma
krém & olaj intenzív krémsampon :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)))
Ma vettem Garnier Ultra Doux 5 gyógynövényes sampont, nagyon jónak tűnik, remélem beválik :)
2012. dec. 14. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!