Hogy lehetne ilyen hajam?
Figyelt kérdés
Kis korom óta göndör a hajam.. most 15 éves vagyok és rövid a hajam annyi külömbséggel hogy elöl van fufrum és vasalva van, de nem vagyok emós mielőtt valaki azt feltételezi!:) barna hajú vagyok:) sose volt hosszú hajam csak ez itt elöl..) és szeretnék kipróbálni valami újjat de nem tudom hogy ilyenre megnőne-e a hajam? mert akkor nem kellene vasalni és még jól is nézne ki::)
Itt van:) (de a csoport másik tagjának is most hosszú haja van mint neki) vagy ilyen vagy a másikfajta de lényegében majdnem ugyanolyan.:)
2012. dec. 12. 17:00
1/6 supra01 válasza:
Szerintem ez jó frizura, mármint az az egy amit feltettél.
2/6 A kérdező kommentje:
És hogyan lehetne ilyen?:)
2012. dec. 13. 20:19
3/6 supra01 válasza:
Nem tudom, mennyire hullámos vagy göndör neked. Ahogy látom elég hosszúra kell növeszteni, tehát egy pár hónapot erre várnod kell. Kicsit oldalra van fésülve neki. Másik kép nincs róla?
5/6 supra01 válasza:
Ehhez sok mindent nem kell csinálni, csak növeszteni sztem. Max egy fodrász igazít rajta kicsit.
6/6 anonim válasza:
megnő ilyenre, persze. igazít rajta picit a fodrász, így fésülöd hajmosás után és fantasztikus lesz. imádom a göndör hajú pasikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!