Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet helyrehozni majd...

Hogyan lehet helyrehozni majd a hajam, ha a fodrász csúnyán melírozta?

Figyelt kérdés
Fodrásznál voltam, melírért. Előtte természetes volt a hajam, de már annyira untam és rászántam magam, sajnos. Az eredmény szörnyű lett, viszonylag vastag, nagyon mesterséges hidrogén-színű csíkok. (Az eredet hajszínem se túl sötét, olyan sötétszőke és barna között van.) Hogyan lehet ezt hejrehozni? Hallottam olyanról: hajsatír... ilyet kérjek? kicsit sötétebb szőkéből? vagy rakjanak bele valami világosbarnát? Vagy minden csak mégtovább rontana rajta? Fel akartam donbi kicsit a hajam, de nem akarom, hogy ennyire mű legyen. Rövid hajam van. Köszönöm a tanácsokat!

#mű #satírozás #elrontott melír #nem természetes hatás
2012. dec. 12. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Na az a melir amit neked csinaltak az satir. A satirba raknak vastagabb tincseket, a melirba csak nagyon veknyakat.

Megoldas elsö sorban egy jo fodrasz valtas. Keres mast sürgösen es kerd meg, hogy a nagyon vastag szöke tincseket, legalabb felezze meg es sötetebbre fesse be neked.

Szoval keres gyorsan egy masik fodraszt aki tudja is, hogy mit csinal. Kerj töle is tanacsot, de szökites utan legelabb 1-2 hetet varni kell az uj festesig, hogy ne roncsolja nagyon a hajad!

2012. dec. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!