Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetszenek a kopasz férfiak?

Tetszenek a kopasz férfiak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 08:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

kobasz=kopasz

elnézést

2010. aug. 14. 17:18
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
imádom a kopaszokat:D csak a kopaszokat:)(L):D
2010. aug. 14. 19:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy kopasz krapek vagyok. Ez olyan dolog,hogy van akinek jól áll,van akinek nem. Fejforma nagyon meghatározó,meg az arcvonalak. De sokan vannak akik igényességből nyírják le,mert nem tehetnek róla hogy megritkult a halántékuknál, ez miatt pedig rosszul esik sokaknak,ha kritizálják öket. Szerintem mindenképpen előnyös a kopasz/ igen rövidre nyirt haj, mert tisztább, nem zsirosodik,nem porosodik,nem izzad,nem tetves, nem őszül, nem nyomja el a sapka télen, férfias és tekintélyt parancsoló,és nem is tudják meghúzni,hogy fájjon.
2010. szept. 12. 19:47
 24/29 A kérdező kommentje:
:))
2010. szept. 13. 17:48
 25/29 anonim válasza:
100%

[link]

én azért vágatam le kopaszra mert, korpás volt a fejbőrőm és viszkedett!!: SS

de sztem a kopaszság nem ciki, és általában aki levágja annak jól is áll!!: DD

2011. aug. 9. 01:03
 26/29 anonim ***** válasza:
40%
nem. egy embernek legyen már haja. kivéve ha náci.
2011. szept. 19. 18:32
 27/29 anonim válasza:
100%

''Én egy kopasz férfi vagyok. Miért is? Mert 4

évvel ezelőtt észrevettem, hogy a homlokom

kezd felszaladni, fejtetőn pedig ritkulni.

Namost én is azonnal dúrtam le az egészet,

inkább legyek kobasz 'bunkó', mint szemmel

láthatóan, optikailag észrevehetően,

szignifikánsan: KOPASZODÓ (broáff)''

''én azért vágatam le kopaszra mert, korpás volt

a fejbőrőm és viszkedett!! : SS

de sztem a kopaszság nem ciki, és általában aki

levágja annak jól is áll!!: DD''

Nekem duplán szívás. 26 éves srác vagyok, 15 éves korom óta hosszú hajú. Sajnos egyre durvábban kopaszodom halánték felett, és amúgy is ritkul és hullik. Ehhez jön egy örökletes bőrbetegség, amely miatt viszket és hámlik a fejbőröm (nem gyógyítható!). Nagyon sajnálom, de úgy néz ki, kénytelen leszek lekapni az egészet. Párom viszont haj-mániás, és én is hiányolni fogom. Ezek után még mindig szidni akarja bárki is a kopaszokat??.... :(

2011. okt. 7. 21:04
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele előző, rengeteg nőnek bejönnek a kopaszok, el kell fogadni,hogy mindenkinek megvan az ellentábora, ez pont olyan stigmata, mint a nőknél a kis mell. Sokan pont a kismellű nőket szeretik, mert a nagy tőgyekkel nem tudnak mit kezdeni. Ugyanígy van ez a férfiak rövid hajával is, van aki a csimpánzokat szereti, van aki meg a kopasz fejű palikat tartja igazán férfiasnak. Rövid hajjal egyesek ki fognak ábrándulni belőled, mások meg pont azért fognak jobban kedvelni. Csak átrendeződik a rajongó táborod. Ennyiről van szó.
2011. okt. 8. 00:25
 29/29 anonim válasza:
Sok kopasz pasi van akinek szép párja van, csak egy példa Marco Rossi.. igaz idősebb a felesége, de szerintem nem csúnya. Több példát is felhozhatok.
2022. szept. 24. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!