Lányok, leírnátok vagy linkelnétek, hogy milyen öltözködésű fiúk/férfiak tetszenek nektek? Kort és nemet is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 17:31
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Minek írjunk nemet ha aztmondod h Lányok!, nem vágom:D
12L
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Nem olvastam az eddigi válaszokat, de nekem az ilyenek: [link]
[link] <-ezen ne a pasit nézd!!! :D
De amúgy sztem a srácokra is abszolút de igaz, hogy nem igazán a ruha a fontos, hanem az, hogy hogyan viseli!! ;) Szal, nekem egy srác mackónaciban és sima, egyszínű fehér pólóban is lehet olyan vonzó, mint mondjuk öltönyben, csak a lényeg az, hogy tudja viselni!!... :) 16L
6/7 anonim válasza:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:37
Amúgy drága, azért, hogy tudja, melyik korosztály írt a kérdéshez, és aszerint, hogy ő hány éves, el tudja dönteni, hogy melyik stílus tetszik/jön be az ő korosztályának!!! :) Am előző voltam :D :$
7/7 anonim válasza:
De án nem a korosztályt mondtam hanem h nemet, mikor azt írta h lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!