Tetszenek a kopasz férfiak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 08:55
11/29 anonim válasza:
ha jól áll neki, akkor persze.
én amúgy a hosszú hajú pasiktól undorodom.
mindegyik vagy rókker, vagy olyan mócsing beütésű, vagy úgynézki mint jézus, vagy van neki kb 3-4 szál, azis zsíros, és mellé még felvesz kockás ingeket, meg szakadt farmert.
na blóá, meg whá, meg fújjjj....az ilyen.
inkább egy kopasz, mint egy hosszúhajú
12/29 anonim válasza:
Előző válaszoló :D :D tegnapelőtt Lukács Laci állt előttem a postán a sorban. A hosszú haja úgy rommá van szőkítve hogy azt hittem lehányom :DD
13/29 anonim válasza:
én legtöbbször taszítónak találom a kopasz pasikat...én inkább a fehér bőrű, de fekete göndör hajú fiúkat szeretem, vagy a gombafrizurájúakat.
14/29 anonim válasza:
és mi van azokkal, akik kopaszodnak? elég szomorú doog ez..
15/29 anonim válasza:
és mi van azokkal, akik kopaszodnak? elég szomorú dolog ez..
16/29 anonim válasza:
A kopaszodás az MÁS! De ők sem vágatják teljesen le a hajukat, vannak különböző praktikák. A legnevetségesebb, mikor hátra megnövesztek.... Nekem volt már, hogy tetszett kopasz, de ált. a dús, fekete/barna hajú fiúk tetszenek.
17/29 anonim válasza:
Szóval...:) Nem szeretnék senkit megbántani, de nem a zsánerem a kopasz férfi. Sok pasinak jól áll, illik az egyéniségéhez, csajok is buknak rá, de én szerelmes vagyok az egyenes, esetleg enyhén göndör, SÖTÉTBARNA VAGY AKÁR KOROMFEKETE HAJBA. :)Vagyis konkrétan most a szerelmemébe, de mindig is ez a haj dobogtatta meg a szívemet. Szóval haj forever, azon belül is van ugye kedvenc. :) Fiúk, akik pedig kopaszok vagytok, kényszerből vagy divatból, ne keseredjetek el, az is nagon férfias tud lenni és SOK NŐNEK TETSZIK!
19/29 anonim válasza:
Nállam nem jönnek be a kopaszok legyen haja, de azért az enyémnél ne legyen hosszabb az se jó..
20/29 anonim válasza:
Én egy kopasz férfi vagyok. Miért is? Mert 4 évvel ezelőtt észrevettem, hogy a homlokom kezd felszaladni, fejtetőn pedig ritkulni.
Namost én is azonnal dúrtam le az egészet, inkább legyek kobasz 'bunkó', mint szemmel láthatóan, optikailag észrevehetően, szignifikánsan: KOPASZODÓ (broáff)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!