Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetszenek a kopasz férfiak?

Tetszenek a kopasz férfiak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 08:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%

ha jól áll neki, akkor persze.

én amúgy a hosszú hajú pasiktól undorodom.

mindegyik vagy rókker, vagy olyan mócsing beütésű, vagy úgynézki mint jézus, vagy van neki kb 3-4 szál, azis zsíros, és mellé még felvesz kockás ingeket, meg szakadt farmert.

na blóá, meg whá, meg fújjjj....az ilyen.

inkább egy kopasz, mint egy hosszúhajú

2009. aug. 21. 14:05
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Előző válaszoló :D :D tegnapelőtt Lukács Laci állt előttem a postán a sorban. A hosszú haja úgy rommá van szőkítve hogy azt hittem lehányom :DD
2009. aug. 21. 14:41
 13/29 anonim válasza:
67%
én legtöbbször taszítónak találom a kopasz pasikat...én inkább a fehér bőrű, de fekete göndör hajú fiúkat szeretem, vagy a gombafrizurájúakat.
2009. aug. 21. 21:30
 14/29 anonim válasza:
100%
és mi van azokkal, akik kopaszodnak? elég szomorú doog ez..
2009. aug. 28. 09:45
 15/29 anonim válasza:
91%
és mi van azokkal, akik kopaszodnak? elég szomorú dolog ez..
2009. aug. 28. 09:45
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A kopaszodás az MÁS! De ők sem vágatják teljesen le a hajukat, vannak különböző praktikák. A legnevetségesebb, mikor hátra megnövesztek.... Nekem volt már, hogy tetszett kopasz, de ált. a dús, fekete/barna hajú fiúk tetszenek.
2009. szept. 12. 19:26
 17/29 anonim válasza:
100%
Szóval...:) Nem szeretnék senkit megbántani, de nem a zsánerem a kopasz férfi. Sok pasinak jól áll, illik az egyéniségéhez, csajok is buknak rá, de én szerelmes vagyok az egyenes, esetleg enyhén göndör, SÖTÉTBARNA VAGY AKÁR KOROMFEKETE HAJBA. :)Vagyis konkrétan most a szerelmemébe, de mindig is ez a haj dobogtatta meg a szívemet. Szóval haj forever, azon belül is van ugye kedvenc. :) Fiúk, akik pedig kopaszok vagytok, kényszerből vagy divatból, ne keseredjetek el, az is nagon férfias tud lenni és SOK NŐNEK TETSZIK!
2009. nov. 30. 11:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyoon tetszetnekkkk....
2010. febr. 22. 14:25
 19/29 anonim ***** válasza:
51%
Nállam nem jönnek be a kopaszok legyen haja, de azért az enyémnél ne legyen hosszabb az se jó..
2010. máj. 6. 15:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kopasz férfi vagyok. Miért is? Mert 4 évvel ezelőtt észrevettem, hogy a homlokom kezd felszaladni, fejtetőn pedig ritkulni.

Namost én is azonnal dúrtam le az egészet, inkább legyek kobasz 'bunkó', mint szemmel láthatóan, optikailag észrevehetően, szignifikánsan: KOPASZODÓ (broáff)

2010. aug. 14. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!