Az attól is függ, hogy amúgy hogy néz ki, milyen a kisugárzása... De alapvetően nem az esetem. Nem mondom, hogy nem járnék kopasz pasival, ha éppen úgy alakulna, de inkább a félhossz, hosszú hajúak tetszenek.
20L
2009. aug. 21. 09:04
2/29 anonim válasza:
Nekem nem! /a hosszú haj tetszik a fiúknál/
2009. aug. 21. 09:05
3/29 anonim válasza:
Ki nem állhatom, ha egy pasinak csillog a feje. Nem kell vállig érő haja legyen, de egy csinos kis buksihoz kell haj is. Nekem mindig valami maffiózó jut eszembe a kopasz pasikról.
2009. aug. 21. 09:10
4/29 anonim válasza:
Van akinek jól áll van akinek nem!!!
Én ismerek kopasz fiúkat és igen helyesek, de van olyan is akinek nem áll jól!:D
2009. aug. 21. 09:14
5/29 anonim válasza:
Fene egy ízlésem van de én csak és kizárólag kopaszokkal járok :D nemsok barátom volt eddig de köztük 2 kopasz volt és a mostani párom is kopasz (már 3 éve vagyunk együtt) amint 1 mm-t megnő a haja már mondom is neki hogy borotvaaaaa :D de ő is utálja ha van haja és dúrja lefele azonnal.
Hozzáteszem: kopaszok között sem nézek meg mindenkit... mert van a "diszkós-armanis-kopasz" meg van a huligán-kopasz fajta.... előbbi hányinger, utóbbi nyami :)
22L
2009. aug. 21. 09:22
6/29 anonim válasza:
sosem szerettem a kopasz pasikat,DE most tettem egy kivételt...páromnak 1-2mm-nél hosszabb haja sosincs,és több mint 2 éve tetszik...
de más kopasz ugyanugy nem tetszik
szoval kisugárzás kérdése
22/L
2009. aug. 21. 09:24
7/29 anonim válasza:
Az én páromnak is max. 5 mm-ig jut el a haja a növekedésben, rögtön lenyírja. Tudom, hogy ez nem a teljesen kopasz kategória, de szerintem a teljes kopaszság, hogy a légy a hátsóján csúszna a tarkójáig, az nem állna jól neki. De van teljesen kopasz ismerősöm is, neki meg jól áll, hogy nincs haja.
2009. aug. 21. 09:52
8/29 anonim válasza:
ha jól áll neki akkor igen:)
2009. aug. 21. 09:52
9/29 anonim válasza:
Nekem a derékig érő szőke fiúk jönnek be.
2009. aug. 21. 12:23
10/29 anonim válasza:
Az én barátom nyáron mindig 0ás géppel letolja a haját és imádom amikor úgy van, sajna télen nem lehet mert megfázna szegénykém, de így nyáron nagyon tetszik! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!