Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi vagyok, fenekemig erő...

Férfi vagyok, fenekemig erő szőkésbarna, enyhén hullámos hajú. Mennyiért lehetne afróba befonatni? Általában összefogva, vagy befonva hordom.

Figyelt kérdés

2012. nov. 29. 20:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs valaki az ismerőseid közül, aki mindig tudná vágni? Nem nagy munka, és ha fél évente megcsináljátok, az bőven elég.
2013. jan. 29. 20:54
 22/32 A kérdező kommentje:

Szia!Lenne,csak eléggé messze lakik,ö vágta régebben mindig,benne tudtam bízni,és sosem akarta durván megvágni.

Csak menet közben elköltöztem,és ritkán találkozok vele.De gondolkozom rajta hogy megpróbálom magamnak megfrissíteni a végét.

Neked mióta van hosszú hajad?

2013. jan. 30. 16:55
 23/32 anonim ***** válasza:

Saját magadnak nem igazán hiszem, hogy le tudod vágni. :/ Ha csak nem zavar, hogy cikk-cakkos lesz a vége.

Húúú, hát nekem igazából világ életemben ilyen hosszú hajam volt. Már kicsi koromban is hosszú volt. Összesen talán 3x volt úgy komolyabban levágva. De huzamosabb ideig sosem volt rövid.

Te mióta növeszted?

2013. jan. 31. 15:35
 24/32 A kérdező kommentje:
Meggondolandó,arra gondoltam hogy kifésülöm nedvesen,összefogom copfba,+ a végén 5-6 cm összefogom gumival és előtte vágom meg.Mióta növesztem?,kb szakközép óta,de igazából nem is tudom.98-ban,még fülemig ért talán?De már akkor nem szerettem a fodrászokat...Szerinted mitől száll a hajam,ha megmosom,és nem szárítom meg(kicsit hullámos végig),de másnap fésülés után száll,addig nem.
2013. jan. 31. 20:30
 25/32 anonim ***** válasza:

Úgy sem lesz egyenesen levágva. Tudom, mert egyik barátnőm is ezt csinálta, és mindig ferde volt neki a vége. :)

Hogy mitől száll? Nem tudom biztosan, de talán a D-vitamin hiány okozhatja. A D-vitamint a Nap sugaraiból nyerjük, és ugye télen nem igazán süt a nap. Nekem is egész télen száll, néha jobban, néha kevésbé. Mondjuk én szárítom és hajbalzsamot, meg hajkondicionálót is használok.

2013. jan. 31. 21:53
 26/32 A kérdező kommentje:
akkor szerinted?olvastam valami keratinos kezelést?
2013. jan. 31. 22:10
 27/32 anonim ***** válasza:

A keratinos kezelés nem arra való, hogy ne göndörödjön a hajad? Én legalábbis úgy tudom, hogy arra való. És ha jól tudom, az sem valami olcsó mulatság...

Én amúgy nem csinálok vele semmit. Várom, hogy elmúljon a tél, addig meg szenvedek a szálló hajammal.

2013. febr. 1. 15:59
 28/32 A kérdező kommentje:

Szia!Oké,akkor csak várok,amíg megjön a jó ídő..

Az első képen nég barna voltál,amit küldtél ..(idei)kép azon sokkal sötétebbnek néz ki.Festett v természetes?

Feléd is ilyen ramaty,esős,álmosító idő van?

2013. febr. 2. 16:35
 29/32 A kérdező kommentje:
Szia!Mizu veled?
2013. febr. 6. 18:49
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem is legyszi. :))
2013. máj. 31. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!