Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világosszőkéből szőkésbarna...

Világosszőkéből szőkésbarna szeretnék lenni, milyen festéket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Mellékelek képeket, hátha segít,

eredeti hajszínem kb. ilyen volt: [link]

kb. egy éve világosszőkére festettem a hajamat, amióta megtaláltuk az optimális színt, itthon festem, nagyjából ehhez tudnám hasonlítani a színét:

[link]

Most szeretnék egy picivel sötétebb árnyalatot, olyan szőkésbarnásat. Általában garnier termékeket szoktam használni, ezért vettem 2 hónapja az Opálszőke árnyalatot, ami nagyon szépnek tűnik doboz alapján, de ráfestve csúnya, fakó, sötétbarna lettem. Azóta fodrász visszaállította már a szőkét, de most újra szeretnék megpróbálkozni a szőkésbarnával.

valami ilyesmit képzelek el: [link]

Tudtok tanácsot adni?

2012. aug. 4. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Én világosszőkére(majdnem tejfölszőke) a palette új habállagú epres illatú festékét kentem rá,akkor lett hasonló a színem.

[link]

ezt. a nevek ne tévesszenek meg.:)

2012. aug. 4. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
legjobb: 1100 körül van a rossmannba, és mivel habállagú, egyedül is megtudod magadnak festeni :)
2012. aug. 4. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

ha természetes módon szeretnél akkor olvasd el figyelmesen :))

[link]

2012. aug. 4. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
gondolod, hogy ez sötétítene rajta egy kicsit?
2012. aug. 5. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem igen de mivel természetes anyag ezért próba szerencse ha meg nem olyan lesz amilyennek szeretnéd akkor gondolom be fested de egy alkalom után még nem lesz olyan szerinte többször kell leöblíteni de egy adaggal elég ha egy lavór fölött öntöd és oda egy a víz akkor és nem pocsékolod el....
2012. aug. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!