Férfi vagyok, fenekemig erő szőkésbarna, enyhén hullámos hajú. Mennyiért lehetne afróba befonatni? Általában összefogva, vagy befonva hordom.
110 cm volt a hajam a fejtetőmtől mérve! Én hülye, levágattam, most a derekamig ér. Úgyhogy képet nekem is! :D
Egyébként egyik ismerősöm 40 rugóért csináltatta, de neki rövidebb volt a haja. És vidéken. Máshol tuti drágább.
Küldöm a képet loli,de küldj te is..
Miért vágattad le?Legkevesebb gond,a hosszú hajjal van..
amilyen árakat kérnek a fodrászok,és mindenkinek a hosszú egészséges haj tetszik..?nem értem
Még nem jött meg.
A levágatás pillanatnyi elmezavar volt...(persze pasi miatt) de végül is nem bántam, ráfért már a fejemre egy kis pihi. Amúgy meg nagyon gyorsan nő, de olyan hosszút nem akarok, mint volt. Kissé kényelmetlen volt az utolsó szakaszban.
Valami nem passzol...
Nincs gmail cimed?
Elég nagy felbontású a kép,amit küldtem,
Vagy a citromail nem tudja fogadni,
vagy kamu email cimet adtál
Nem kamu cím, ezzel vagyok itt regisztrálva. (no persze nem is az eredeti)
Van gmail is, de azt nem adom ki csak a közeli ismerőseimnek. ;)
Addig is:
Az interjú már nem aktuális, és én sem így nézek már ki...sajnos. :)
És volt ettől hosszabb is a hajam, de arról sajnos nincs kép. :(
Oké,elhiszem,+próbálom újra átküldeni..
Hogy találtak meg(h.h.lányok klubja?)
Még az iwiwről anno.
Írt egy lny, hogy van ez az oldal, és hogyha akarom, akkor küldjek át pár képet, és fölteszik. Persze modellkedésre is megpróbált rábeszélni, de hárítottam.
Elküldtem a képeket, é feltették. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!