Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi vagyok, fenekemig erő...

Férfi vagyok, fenekemig erő szőkésbarna, enyhén hullámos hajú. Mennyiért lehetne afróba befonatni? Általában összefogva, vagy befonva hordom.

Figyelt kérdés

2012. nov. 29. 20:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Átjött! Tényleg jó hosszú, nem sűrűn látni ilyen pasikat az utcákon! :)

Biztos, hogy be akarod ezt fonatni? Szerintem ez így jó, ahogy van. :)

2013. jan. 25. 21:16
 12/32 A kérdező kommentje:
Amúgy,se nem vagyok rokker,sem punk,csak nem szeretem a rövid hajat..(küzdök is a családdal)Már megszoktam,és nem is akarom sem levágatni,sem eladni..Motorozni annál is inkább,oda pedig befonom(megtanultam magamnak).
2013. jan. 25. 21:23
 13/32 A kérdező kommentje:
Gondolkodom rajta,hogy befonatom,nyáron láttam egy srácon,és tetszett..(műhajat mondjuk,nem tetetnék mellé)3 hónapig kitartana,addig sem roncsolom..
2013. jan. 25. 21:30
 14/32 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod, de én biztos nem tenném. :)

Mondjuk ha meg is csinálod, akkor tényleg inkább a nyár, de kösd föl a gatyádat, mert nagyon sok idő, a pénzről ugye nem is beszélve.

2013. jan. 25. 21:33
 15/32 A kérdező kommentje:

Jó,átgondolom..Tényleg,te milyen időnkét vágatod?

Nekem már egy éve nem látott ollót....

Tartok a fodrászoktól,hogy nem csak a végéből vágnak,amit kérek..

2013. jan. 25. 21:37
 16/32 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnek is afró fonású haja van, de iszonyatosan szétroncsolja a hajat hogy hónapokig fonatban van. Ja, és a mosás se egyszerű, nem lehet szárítani, a baránőm télen úgy szárítja hogy törölközőbe tekeri a haját és abba alszik. Apolni sem lehet az afró hajat, semmi balzsam vagy hajpakolás....

szerintem ha nem akarod utána levágatni akkor ne fonasd be.

2013. jan. 26. 08:54
 17/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nem szeretném levágatni,annyit nem ér az egész.

Egyébként mennyiért csinálták meg neki?

2013. jan. 26. 10:21
 18/32 anonim ***** válasza:

Lolita vagyok ismét.

Szóval én fél évente vágattam belőle úgy 4-5 cm-t, de nem fodrásszal, mert ők tényleg nem ismerik a mértéket. A bátyám vágott belőle mindig.

Most tépett fazonú, szóval nem lehet csak úgy vágni belőle, és szeretném is ezt a tépett fazont megtartani. Májusban lett utoljára megtépve. De nyárig tuti nem vágatok belőle, barátnőm esküvőjén hosszú hajjal akarok megjelenni. :)

Azért néha nem árt vágatni a végeit, mert nagyon el fog vékonyodni. Már nekem is elég csúnya...de kibírom valahogy.

2013. jan. 26. 12:34
 19/32 A kérdező kommentje:

Szia lolita!Már én is gondolkodom,hogy tudom magamnak megcsinálni(vágás)a neten nem találok értelmeset..

Várom a mostani képet rólad?Nem akarsz küldeni?Amint olvashattad,eléggé lebeszélnek az afró fonásról,de ezért kérdeztem meg itt.Max marad a sima fonás..(ahogy motorozni szoktam)Amúgy,miért jó a tépett haj?(csak tanuljak)..

2013. jan. 28. 19:30
 20/32 anonim ***** válasza:

Húha, arról nem volt szó, hogy mostani képet küldök! :) Én úgy gondoltam, hogy a régi hajamról küldök neked képet, mert ugye az az érdekes. De ha nagyon akarod, hát átpasszolok neked egy mostani képet is a hajamról. :)

Jaja, jobb is, hogy lebeszéltek a dologról. Szerintem fölösleges ilyesmivel elrontani, ha csak nem akarod utána levágni.

Nekem annyiból jobb a tépett haj, hogy nem olyan nehéz a tömege. Mármint nekem komolyan fájt már a fejem a hajamtól (rengeteg van belőle) és így, hogy meg van ritkítva, nem olyan vészes.

Pár perc és megy a kép. :)

2013. jan. 29. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!