Férfi vagyok, fenekemig erő szőkésbarna, enyhén hullámos hajú. Mennyiért lehetne afróba befonatni? Általában összefogva, vagy befonva hordom.
Átjött! Tényleg jó hosszú, nem sűrűn látni ilyen pasikat az utcákon! :)
Biztos, hogy be akarod ezt fonatni? Szerintem ez így jó, ahogy van. :)
Ahogy gondolod, de én biztos nem tenném. :)
Mondjuk ha meg is csinálod, akkor tényleg inkább a nyár, de kösd föl a gatyádat, mert nagyon sok idő, a pénzről ugye nem is beszélve.
Jó,átgondolom..Tényleg,te milyen időnkét vágatod?
Nekem már egy éve nem látott ollót....
Tartok a fodrászoktól,hogy nem csak a végéből vágnak,amit kérek..
Az én barátnőmnek is afró fonású haja van, de iszonyatosan szétroncsolja a hajat hogy hónapokig fonatban van. Ja, és a mosás se egyszerű, nem lehet szárítani, a baránőm télen úgy szárítja hogy törölközőbe tekeri a haját és abba alszik. Apolni sem lehet az afró hajat, semmi balzsam vagy hajpakolás....
szerintem ha nem akarod utána levágatni akkor ne fonasd be.
Köszönöm,nem szeretném levágatni,annyit nem ér az egész.
Egyébként mennyiért csinálták meg neki?
Lolita vagyok ismét.
Szóval én fél évente vágattam belőle úgy 4-5 cm-t, de nem fodrásszal, mert ők tényleg nem ismerik a mértéket. A bátyám vágott belőle mindig.
Most tépett fazonú, szóval nem lehet csak úgy vágni belőle, és szeretném is ezt a tépett fazont megtartani. Májusban lett utoljára megtépve. De nyárig tuti nem vágatok belőle, barátnőm esküvőjén hosszú hajjal akarok megjelenni. :)
Azért néha nem árt vágatni a végeit, mert nagyon el fog vékonyodni. Már nekem is elég csúnya...de kibírom valahogy.
Szia lolita!Már én is gondolkodom,hogy tudom magamnak megcsinálni(vágás)a neten nem találok értelmeset..
Várom a mostani képet rólad?Nem akarsz küldeni?Amint olvashattad,eléggé lebeszélnek az afró fonásról,de ezért kérdeztem meg itt.Max marad a sima fonás..(ahogy motorozni szoktam)Amúgy,miért jó a tépett haj?(csak tanuljak)..
Húha, arról nem volt szó, hogy mostani képet küldök! :) Én úgy gondoltam, hogy a régi hajamról küldök neked képet, mert ugye az az érdekes. De ha nagyon akarod, hát átpasszolok neked egy mostani képet is a hajamról. :)
Jaja, jobb is, hogy lebeszéltek a dologról. Szerintem fölösleges ilyesmivel elrontani, ha csak nem akarod utána levágni.
Nekem annyiból jobb a tépett haj, hogy nem olyan nehéz a tömege. Mármint nekem komolyan fájt már a fejem a hajamtól (rengeteg van belőle) és így, hogy meg van ritkítva, nem olyan vészes.
Pár perc és megy a kép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!