Milyen legyen a hajam?
Figyelt kérdés
Mindig csak kivasalom a hajamat, és a frufrumat meg hatratuzom. Tudtok valami egyszeruen elkeszitheto frizurat ajanlani? Osszekotve nem áll jól, nem szeretem osszekotni.
Ha meg egyszeruen vasalas nelkul kiengedem, akkor meg nagyon idetlenul all, hol gondor, hol egyenes. Egyebkent kb. a lapockamig er a hajam, s oldalfrufrum van.
Varom tippjeiteket!
Elnezest, hogy ekezetek nelkül irok, de ezen a billentyuzeten nincs ekezet.
2012. nov. 28. 14:32
1/1 anonim válasza:
Ezek a frizurák nagyon divatban vannak: [link]
Szerintem jól néz ki! és csak kell hozzá egy göndörítő és egy nagyon kicsi ügyesség.Vagy anyukád:)
Nem tudom hány éves vagy,de szerintem nagyon jól néznek ki a melírok is a hajba:)
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!