Milyen hajam legyen?

Figyelt kérdés
Hello ööö azt szeretném kérdezni tőletek ( leginkább csajoktól) :P hogy milyen séróm legyen.. magamról írok kicsit h tudjatok valamit mondani. a fejem alakja nem olyan hosszúkás..:D a hosszúkás és a gömbölyű között áll..:D bocs jobban nem tudom elmagyarázni sorry :/ a hajam egyenes típusú. egyébként 186 cm magas vagyok és 65 kg ezeket csak azért írom le hogy tudjátok h nézek ki nagyából...stb milyen sérót tudnátok ajánlani nekem. és légyszi hülyeséget ne írjatok nem hülyeségből írtam ezt ki csak szeretném, és érdekel is h mit ajánlanának a mai csajok 17/F ;)

2012. nov. 27. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:
ez függ a stílusodtól, és a jelenlegi hajhosszodtól is. olyan kell, ami illik a fejformádhoz. homlokod magas?
2012. nov. 27. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is kellene tudni az első válaszoló által felett kérdéseket.

Meg a hajszín is érdekel.

De annyi biztos hogy nem ajánlom a túl 'természetelleneset', pl telezselézett haj, punk taréj vagy szőke melír barna hajba.

Vagy mikor valakinek le van borotválva bizonyos területeken, bár ha visszafogottabban van megcsinálva az akár jó is lehet pl mikor valakinek kicsit hosszabb a haja és csak a füle mögött van leborotválva, szóval nem a fél fejterülete, de ez szerintem nem a te stílusod lenne. Nekem alapból a hosszabb, félhosszú haj tetszik fiúkon, az szerintem jó is áll egyenes hajúaknak.

2012. nov. 27. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!