Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 5-10 centi hosszú hajam van....

5-10 centi hosszú hajam van. Hogy tudom úgy beállítani akármivel, hogy ne legyen kőkemény, ugyanakkor tartós maradjon akkor is, ha akármit teszek vele?

Figyelt kérdés

Tartós marad ugyan, de utálom, hogy nap végére sziklakemény. :S

Ha pedig öltözök /pl. le vagy felveszem mondjuk a pulcsim/, akkor kicsit össze-vissza áll ettől a művelettől. :S

2012. nov. 26. 02:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, fizikából hanyas vagy, de elég képtelenség amit szeretnél. Ne legyen kemény, de álljon. Szóval ilyen rugalmas hajat szeretnél, mint a gumi, hogy megnyomod, utána visszaugrik? El tudod képzelni, milyen lenne az?

Minden esetre ilyen anyagot a hajba még nem találtak fel.

2012. nov. 26. 08:06
 2/6 A kérdező kommentje:

És azokkal a csávókkal mi a helyzet, akiknek mindig ugyanúgy marad a hajuk /pl. ha fel vagy leveszik a pulcsijukat/, nem kócolódik össze, ennek ellenére mégsem kőkemény nekik? Ők hogy/mivel állítják be, mit tesznek rá?

Amúgy én 5-6-os erősségű zselét szoktam, meg is tartja, csak na végére betonkemény hajam lesz. Kisebb erősségűtől pedig ragad, és az annyira nem is tart. :S

Hajhab az lófaézt sem ér... Próbáltam már hajlakkot is, de semmi. :S

Ajánlották nekem egyszer a waxot, de arról meg azt olvastam, hogy attól szintén nagyon ragad a haj.

2012. nov. 26. 08:47
 3/6 A kérdező kommentje:
*nap végére
2012. nov. 26. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Normális hajwaxtól nem ragad a haj, és nem is kemény tőle.
2012. nov. 26. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Azoknak a csávóknak te megfogdostad a haját? Mert az csak úgy átszik, hogy nem kemény.
2012. nov. 26. 11:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, akkor lehet, hogy kipróbálom a wax-ot mindenképp, ha már te is azt ajánlod. :)

Utolsó: nem fogdosom meg a hajukat, azt azért ránézésre is meg lehet állapítani, hogy kemény-e vagy sem. Pl. ha valakinek hosszabb haja van, és mondjuk mozgás közben nem nagyon lobog neki össze-vissza, az nyilván azért van, mivel kemény...

2012. nov. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!