Hosszú, törredezett, élettelen haj?
Figyelt kérdés
Már megérett rá, hogy vágassak a végéből (3 hét múlva), mert olyan mint a seprű. Addig is szeretném javítani az állagát ammennyire csak lehet. Sampon után balzsamozom, hajmosás után hajolajat is használok. Ettől fényesebb, puhább lett, látható a változás. Mit tehetek még? A hajvégeimmel van a legtöbb baj.
Vágás után mit használjak majd, hogy ne is töredezzen be ennyire a hajvég? És milyen sűrűn kell vágatni a végéből, hogy erős, egészséges maradjon?
Bocsi a sok kérdésért, remélem van itt olyan aki tud segíteni:)
köszi előre is!
22L
2012. nov. 21. 18:29
1/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám.. ugyanezeket a dolgokat csinálom, mint te, annyi, hogy 3-4 havonta vágatok a végéből, mert addigra eltöredezik. A hajvasalásról is lemondtam már, de még így is ugyanaz a helyzet, szóval engem is érdekelne a megoldás.
2/3 anonim válasza:
aloe vera. Pakolásnak, balzsam mellé, stb. én három havonta vágatom, és ha a fodrászod tud melegollós hajvágást csinálni (tud = megvan hozzá az eszköze), akkor azt kérj :)
3/3 anonim válasza:
használjatok Bánfi hajbalzsamot és haj szárítás közben meg Gliss Kurt ami ilyen sok színűben kapható, azoktól nem lesz olyan a hajatok, nekem bevált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!