Linkelnétek képeket, milyen hajam legyen?
A hajam:
szőkés barna, nem mindenhol ugyanolyan hosszúságú, ezért elöl kb. a vállamig ér, hátul meg a lapockámig, vékony szálú, lelapulós, könnyen töredezik a vége, viszont elég hamar zsírosodik is, ezért gyakran kell hajat mosnom :S
Az arcom szerintem szögletes, a legszélesebb pontja az arccsontom, szóval ebből gondoltam, hogy az. A bőröm sápadt, a szemeim barnák és elég kicsik. Emellett a homlokom is nagyon kicsi. Szerintem az orrom széles, húsos. Az ajkaim közepesek, szóval se nem vastag, se nem csík.
Ilyen adottságokkal milyen színű és formájú hajam legyen? Most a hosszáról már írtam, még annyit hozzátennék, hogy nyári szünetben frufrut vágattam, ami nagyon nagyon nem állt jól...Azóta már sikerült nőnie pár centit, szóval már fel tudom csatolni, bár szerintem még mindig nem a legjobb, mert még csak úgy tudom felcsatolni, hogy egybefogom az egészet és leszorítom hullámcsattal, csak úgy meg még szögletesebb lesz tőle az arcom meg minden...:S És oldalt szoktam elválasztani, középen nem is szeretem, mert nem áll jól, ráadásul ha középre teszem a választékot, ilyen tök hülyén áll, majd előbb-utóbb magától visszahajlik ez eredeti (oldalra fésült) formájába.
Szóval így milyen legyen?
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!