Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék hajhosszabbítást...

Szeretnék hajhosszabbítást csináltatni, most vállig érő, egyenes hajam van. Linkelnétek képeket, hogy milyen legyen? (:

Figyelt kérdés
Mell alá érő hajra gondoltam, max derékig. :)
2010. nov. 28. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
három éve csináltattam póthajat, nagy nehezen rábeszéltem a szüleim. miután megcsináltattam, rajtam röhögtek azok akik már láttak rövidebb hajjal. nem azért mert csúnya voltam, azért, mert gáz dolog. Ezzel nem is foglalkoztam, egészen addig, amíg meg nem ismerkedtem a volt barátommal, aki tényleg ígéretes pasinak tűnt, de mindig azzal piszkált, hogy 'nem lehetne leszedetni vagy levágatni, mert olyan természetellenes és csúnya'.. emiatt a veszekedések miatt szakítottunk. tönkre teszi a hajad, drága, ráadásul látszik is. növeszd meg, tanulj az én hibámból. 19/L
2010. nov. 28. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem max valami scene hajat, mert az nagyon gáz, ha van a hajad, aztán rendes átmenet nélkül a hosszabb rész... Igénytelen, csűnya, és aki sosem láttott is rögtön leveszi, hogy ez egy gagyi műhaj.
2010. nov. 28. 15:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyzser szeretnék mindent kipróbálni. :) És tényleg nagyon roncsolja a hajat? Nincs olyan, ami nem roncsolja??? Természetes barna szinű a hajam (még nem volt festve) Hát, akkor lehet, hogy nem csináltatok... :)
2010. nov. 28. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne csináltass. először is már nem divat a természetellenesen hosszú, lógó izé. Másodszor meg igen, vagy látszik, hogy póthaj és ez ugye ciki, mert minek is a póthaj, ha szép, egészséges hajad van (biztosan az ha még festve sem volt)... Amelyik meg nem látszik (hőillesztéses), az tényleg hazavágja az eredetit. Ráadásul 2-3 havonta újra kell rakatni és az sem olcsó. Vegyél inkább vaterán csatos póthajat eredeti hajból és ezt alkalmanként (buli, Karácsony) felrakhatod. Ettől biztos nem lesz baja a hajadnak. Amit az első válaszoló leírt, az nem egyede eset: a legtöbb pasinak tényleg nem jön be az ilyen haj, inkább egy trendi, félhosszú frizurát válassz, amiből rendszeresen vágatsz, így mindig egészséges marad!
2010. nov. 28. 15:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! És milyenek ezek a csatos póthajak? Mert, ha beírom a képkeresőbe, jó sok mindent kidob... Hogy kell feltenni? Nem nagyon értek hozzá... Igen, igazatok van. Nem is csináltatok akkor ilyen hosszabítást. :)
2010. nov. 28. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
na, a csatos póthaj az az igénytelen már ne haragudj.. az az ilyen csóro ku.rvákra emlékeztet. egy profinmegcsinált 100% dús emberi hajból készített póthaj nagyon szép lehet.:)
2010. nov. 28. 20:51
 7/10 A kérdező kommentje:
És kb mennyibe kerül egy szépen megcsinált hajfelvarrás??
2010. nov. 28. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Tényleg sokféle csatos póthaj van. Én nem arra gondoltam, amit a kínai piacon árulnak, mert az végülis csak egy ilyen copf, amit a rajta lévő spéci csattal hozzáerősítesz a saját copfodhoz.

Zsidró mondta egyszer a Randikommandóban, hogy Natalia Oreiro-nak is csatos póthaja van, mert neki is hazavágta a normál póthaj az eredeti hajtá.

Vatera keresőjébe írd be, hogy csatos póthaj, nagyon sokat kiad. Ezek több sorból állnak, tresszelt hajak é spici csatokkal illeszted hozzá az eredeti hajadhoz. Nem muszáj az összes sort, általában csak azoknak kell olyan sok, akiknek dús hajuk van- Átlagos hajtömeggel rendelkező embereknél nem kell az összes sort felrakni.

2010. nov. 29. 14:05
 9/10 A kérdező kommentje:
hát elég sok hajam van.. :)
2010. nov. 29. 14:30
 10/10 missettyyy válasza:

Nekem csatos póthajam van, eredeti haj, nem mű, és sokan észre sem vették. Persze az is fontos, hogy ízléses legyen, és nem egyik napról a másikra 20 centivel hosszabb. Persze ez csak az én véleményem. És tényleg ez a legolcsóbb hajhosszabbítási módszer. Barátnőmmel beszélgettünk, neki vhogy lézeresen van meghosszabbítva, és állítja ez a legjobb és legkíméletesebb módszer. (ha érdekel megkérdezem hol és mennyiért csináltatja)

Volt már felvarrva, két nap után nem bírta, ki is vetette. Hőillesztés egy köztes megoldás, ez is károsítja a hajat, de még mindig jobb mint a hajfelvarrás.

Szerintem először próbáld ki a csatosat, olcsó és ha sok hajad van, v elég hosszú nem is látszik.

2012. jan. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!