Milyen hajam legyen a bulin? Tippek?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon gôndôr,kezelhetetlen. néha kivasalom de akkor is csak simán kiengedem. péntekre meghívtak egy buliba és nemtudom milyen hajam legyen. nem szererném csak simán kiengedni,ôsszefogni szeretnék valami frizuràt . nincs fufrum mellig èr göndören a sötètbarna hajam. tippek?2012. nov. 22. 17:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld kicsit kivasalni és ha sikerült válassz le belőle mindkét oldalról egy tincset és tűzd hátra , ez egyszerű de nagyszerű :)
Nem tudom segítettem e , remélem igen :)
vagy esetleg nemtudom hogy a konty mennyire tetszik? szerintem az is szép :) főleg a göndörhajból
2/5 anonim válasza:
Ne vegyél fel melltartót, azt se fogják észrevenni, hogy van hajad.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
elsö: kontyot nem szeretem mert nagyon sok a babahajam ès szerte-szèt all. de köszönöm a tippet
màsodik: nagyon vicces vagy :))
harnadik: köszi a linket ^-^
2012. nov. 22. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!