Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajam legyen a bulin?...

Milyen hajam legyen a bulin? Tippek?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon gôndôr,kezelhetetlen. néha kivasalom de akkor is csak simán kiengedem. péntekre meghívtak egy buliba és nemtudom milyen hajam legyen. nem szererném csak simán kiengedni,ôsszefogni szeretnék valami frizuràt . nincs fufrum mellig èr göndören a sötètbarna hajam. tippek?
2012. nov. 22. 17:34
 1/5 anonim válasza:

Szerintem próbáld kicsit kivasalni és ha sikerült válassz le belőle mindkét oldalról egy tincset és tűzd hátra , ez egyszerű de nagyszerű :)

Nem tudom segítettem e , remélem igen :)

vagy esetleg nemtudom hogy a konty mennyire tetszik? szerintem az is szép :) főleg a göndörhajból

2012. nov. 22. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne vegyél fel melltartót, azt se fogják észrevenni, hogy van hajad.
2012. nov. 22. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 22. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

ahogy átteszed az egyik oldalra a hajad, tűzd meg alul hullámcsatokkal, h ott maradjon

2012. nov. 22. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:

elsö: kontyot nem szeretem mert nagyon sok a babahajam ès szerte-szèt all. de köszönöm a tippet

màsodik: nagyon vicces vagy :))

harnadik: köszi a linket ^-^

2012. nov. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!