Milyen tippek vannak arra, hogy egyenes legyen a hajam vasalás nélkül?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 16:40
1/5 anonim válasza:
elvileg ha sokat fésülöd akkor egyenesül és gyorsabban is nő :) Meg léteznek hajegyenesítő krémek, nem túl drágán , bármelyik drogériában beszerezhetőek. Ja és fodrász is tud tartós hajegyenesítést végezni, ami után kb 2 hétig is egyenes lehet a hajad. Bár a fodrász is vmilyen szerekkel éri el ezt a hatást...
2/5 anonim válasza:
Évekig küzködtem a hajam egyenesítésével, aztán idén ősszel rászántam magam a tartós hajegyenesítésre, az egyik kuponos oldalon lévő kuponnal Budapesten megcsináltattam egész olcsón (13ezerért). A hajam végét kicsit szétcsípte a cucc, de még ha vágatok belőle 5cm-t, akkor is jobban jártam, mintha vasalnám állandóan, mivel az teljesen tönkretette már. Állítólag kb fél évig tart az egyenesítés. Nekem egy hónapja csinálták, de még szög egyenes a hajam mindenhol. :) Elég csak simán megszárítani kézzel vagy egy egyenesfogú fésüvel (akkor fényesebb is mellé) és kész is, semmi beszárítás, semmi vasalás és a hajam tökéletes. :) Örülök, hogy megcsináltattam, legközelebb is megfogom, szerintem akinek telik rá, annak megéri.
3/5 anonim válasza:
Off:
utolso! formazni is tudod? megmarad benne ha mondjuk besutod?
4/5 anonim válasza:
Igen, ha begumizom mosás után, akkor annak a nyoma is megmarad. Ahogy a hullámosítás is. Bár nem mondhatom biztosra, nekem a hajam így is hamar kidobta magából a hullámot.
5/5 anonim válasza:
beszárítod. itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4iYDb..
(csak körkefe és hajszárító kell hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!