Mindennap vasalom a hajam és így nagyom hamar tönkre fog menni . Nincs valamilyen olyan módszer amivel vasalás nélkül is egyenes lehetne a hajam? 13/L
Hovedot hasznalj. Hat olyan nagyon nincs. Ha csak nem az a brazil hajkiegyenesites..az is csak egy ket honapig jo.
Hovedobol ajanlom a BES Frizzawayt. Fidraszkellekes termek.
Viszont Gliss Kur hajolaj elixirt rakok a hajvegeimre es igy nem olyan szalaks elallo a vegei...igy nem kell vasalnom.
Nem tusom te miert vasalod? Mert hullmaos..osszevissza all? Szalkasodasos a vege?? De szerintem szokj le rolA, mert nagyon tonkreteszi..plane ha amr most vasalod es naponta...:/ dontsd el...://
hát még beszárítani tudod...
amúgy meg használj rá hővédőt! (a hajszárítós módszerhez sem árt)
Hat ha a fodraszom a hajlakkot belevasalna a hajamba lehet letornem a kezet....
A Gliss Kur szalaksodasra hajlamos hajra csaladja is jo. En a sampont hasznalom, mert olyan dus osszevissza allo hajvegeim voltak...aztan azota olyan szep hahszaritas utan, h nem is kell vasalni. 6-700 akciosan a sampon. Meg vmi jo balzsam/pakolas. Meg a gliss kur hajolajat hasznalom meg.. Ez huzosabb, de megerte. Tenyleg csak ajanlani tudom...nekem bevalt. Sok sikert.:) es szerintem is sgokj le rola, mert mire 20 fele haladsz tok prod lesz a hajad...es nagyon megfogod banni.:/
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!