Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha sokszor át van festve egy...

Ha sokszor át van festve egy haj, ongerelheti utána a viselőjét?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, akit 4 éve ismerek, szóval 4 éve vagyunk osztály társak. És átlagban 3 havonta átfesti másik színre. Ez évi kb 3 festést jelent, ami 4 évre 12 átfestés 4 év alatt.

Ja, meg eléggé szét van töredezve a haja, szóval nbem tudom hogy mondja, olyan mintha töredezett a haj, de mintha szét lenne "rasztásodva" szóval ilyen vatta szerűen néz ki... Nem lógnak szét a hajszálak, hanem ilyen elég rondán össze van tapadva a haja. Folyton vasalja, avagy krepeli a haját.

És elég régóta észre vettem, hogy folyton a haját birizgálja. Szóval 5-10 percenként vakarja a fejét,

Húzogatja a haját, beletúr, piszkálja. Komolyan, mintha állatok laknának a hajában a fejbőrén, és folyton birizgálja a fejét.

Az lenne a kérdés, hogy ilyen ingerlés lehet attól, hogy 4 év alatt 12 szer átfesti a haját, plusz vaslja/kreppeli folyton?

Szóval tönkre lehet úgy vágni egy hajat, hogy utána idegesítő legyen?

2012. jan. 24. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ő hajával az a baj hogy le van szívva hidrogénnel 3 havonta nagy valószínűséggel , és ez tönkre tette a haját.Ha sima festékkel festené 3 havonta akkor nem lenne semmi baj vele , meg gondolom eléggé igénytelen ilyen szempontból hogy nem foglalkozik a hajával , az rendben van hogy töredezett , de az hogy összeálljon meg vattás legyen az nem okés , na meg a hajvasaló csak olaj a tűzre egy ilyen haj esetében.
2012. jan. 24. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem a fejbőrét vágta tönkre a hidrogénnel
2012. jan. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!