Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ártok a hajamnak, ha hajmosás...

Ártok a hajamnak, ha hajmosás után vasalom ki?

Figyelt kérdés

Ha este megmosom, reggel suli előtt kivasalom, semmi nem látszik. Mondjuk elég olcsó is volt a hajvasaló, de nem ez a lényeg.

de ha hajmosás után, már szárazan kivasalom, még a harmadik napon, már mikor zsíros, akkor is szögegyenes. pedig nem is rakok rá hajlakkot.

szerintem ez így jobb megoldás, mintha minden reggel vasalnám, ugye? sőt még az nem is nagyon látszik, csak ha vagy másfél órán át csinálom, és egy tincsen átmegyek 5x.

így meg kb. fél óra alatt meg van. de nem ártok így vele? hangsúlyozom, hogy nem nedvesen, hanem mikor már megszárítottam.

előre is köszi a válaszokat :)

2012. szept. 4. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb, ha kevesebbszer vasalod. De akkor se éri meg szerintem, mindenképpen roncsolni fogja a hajadat :/ Ha mindenképpen vasalni akarod, használj hővédőt!
2012. szept. 4. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
igen, ártasz, de nekem is laposabb szokott lenni, ha a friss hajat vasalom. Tegyél rá sok hővédőt mindenképpen, én minden tincsre szoktam és úgy nem törik a hajam.
2012. szept. 4. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdekes én azt vettem észre, hogy nekem is jobban megtartja az egyenes formát a hajam ha közvetlen mosás és szárítás után vasalom ki. Ugyanez igaz a göndörítésre is. Ha másnap reggel próbáltam formázni akkor már nem boldogultam vele olyan jól úgy "állt" ahogy ő akart. Valószínűleg azért mert akkor még magasabb a hajszál víztartalma és könnyebben formázható. Szerintem nem ártasz neki jobban akkor sem ha mosás szárítás után vasalod. Használj hővédőt és az sem ártana, ha beszereznél egy minőségibb hajvasalót.
2012. szept. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!