Mit tegyek a pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek, egy jó krémet kellene rápakolni. Tudom, hogy előbb-utóbb elmúlnak, de akkor is.2012. nov. 13. 13:55
1/6 anonim válasza:
Először is egy jó kozmetikus! Másodszor meg az emberek bőrtípusa különbözik, szóval korántsem biztos, hogy Neked is bejön az, ami másnak jó! Nekem legjobban ez a módszer jön be: 1. lépés: Garnier 3 az 1-ben arcradír, 2. lépés: spirulin algás arcpakolás 15-20 percig és a 3. lépés (a lényeg) a cink-oxid hámlasztó paszta, amit gyógyszertárban lehet kapni. Ott keverik ki! Sok sikert:)
2/6 anonim válasza:
Igen, akkor múlnak el ha ápolod a bőröd megfelelően.
Minden reggel, este arctisztítás, ehhez mondjuk szerezz be egy teafás vagy fekete szappant. Utána tonik, majd bőrtípusnak megfelelő hidratáló kell. Durvább patikra teafaolajat tegyél estére.
3/6 anonim válasza:
Ja és kimaradt, hogy a pasztát általában fennthagyom egész éjszakára, reggel meg lemosom! 20/L --első voltam
4/6 anonim válasza:
Professzionális krémet használj amit kozmetikus ajánl. és havonta tisztitasd. Nagyon ajánlom az Ilcsi termékeket. Ugyannnyiba kerül mint a márkás termékek a drogériákban.
5/6 anonim válasza:
ja és szedjél cinekt az is sokat segit, na meg fontos a reggeli esti arctisztítás.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 14. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!