Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a pattanások ellen?

Mit tegyek a pattanások ellen?

Figyelt kérdés
Lécci segítsetek, egy jó krémet kellene rápakolni. Tudom, hogy előbb-utóbb elmúlnak, de akkor is.

2012. nov. 13. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is egy jó kozmetikus! Másodszor meg az emberek bőrtípusa különbözik, szóval korántsem biztos, hogy Neked is bejön az, ami másnak jó! Nekem legjobban ez a módszer jön be: 1. lépés: Garnier 3 az 1-ben arcradír, 2. lépés: spirulin algás arcpakolás 15-20 percig és a 3. lépés (a lényeg) a cink-oxid hámlasztó paszta, amit gyógyszertárban lehet kapni. Ott keverik ki! Sok sikert:)
2012. nov. 13. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, akkor múlnak el ha ápolod a bőröd megfelelően.

Minden reggel, este arctisztítás, ehhez mondjuk szerezz be egy teafás vagy fekete szappant. Utána tonik, majd bőrtípusnak megfelelő hidratáló kell. Durvább patikra teafaolajat tegyél estére.

2012. nov. 13. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és kimaradt, hogy a pasztát általában fennthagyom egész éjszakára, reggel meg lemosom! 20/L --első voltam
2012. nov. 13. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Professzionális krémet használj amit kozmetikus ajánl. és havonta tisztitasd. Nagyon ajánlom az Ilcsi termékeket. Ugyannnyiba kerül mint a márkás termékek a drogériákban.
2012. nov. 13. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
ja és szedjél cinekt az is sokat segit, na meg fontos a reggeli esti arctisztítás.
2012. nov. 13. 19:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 14. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!