Mit tehetnék a pattanások/hegek ellen?
Sajnos 12 éves korom óta folyamatosan vannak pattanásaim.Van amikor szép az arcom,alig lehet látni a pattanásokat,viszont van amikor nagyon ronda.Nagyon sok mindent kipróbáltam már,mindenféle kenőcsöt,tonikot,arcpakolást,aloeverás krémet,mindent amit csak lehet.Patikából is vettem már rá,az jó volt rá,de csak addig amíg használtam.Amikor elfogyott és nem kentem megint tele lett a homlokom.
Mostanában nincs is sok pattanásom,inkább hegek vannak.Mindenki azt mondja,járjak kozmetikushoz.Igen,már egyszer volt,de elég is volt.Addig az arcomon egy heg sem volt,miután onnan is kinyomkodta a miteszereket,körülbelől 2-3 elég mély heg maradt az arcomon.Alapozóval eltudom tüntetni de szeretnék szép arcbőrt...Tudom hogy már soha nem lehet szép sima hiábatlan arcbőröm,mégis bízom abban,hogy talán egy kicsivel lehetne szebb.
Mindenkinek más válik be,de szívesen elolvasnám,nektek mi jött be a legjobban,hátha nekem is bejön.Gyógyszert is szednék ez miatt.Hámlasztásra is elmennék,csak nemtudom mennyire hatásos:)
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!