Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tettetek volna/tennétek a...

Mit tettetek volna/tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap Tóth Gabi szerűre vágattam le a hajam. [link]

Valami ilyesmi lett. Szóval ma az osztályfőnök meglátta a felzselézett hajamat és közölte, hogy azonnal állítsam le, mert Ő nem fogja értem tartani a hátát meg mit fog szólni az igazgató? Mondtam, hogy már látta nem szólt érte. Erre ő: Akkor valószínűleg nekem fog szólni érte, hogy miért nem láttam, miért nem mosattam ki, miért nem küldtelek haza. De már látta több tanár is és még meg is dicsérték! (mondtam szinte sírva). Ő: ez nem érdekel azonnal fésüld ki belőle! Elmentem két osztálytársammal, hogy hát jó akkor most kifésüljük belőle. Ebből csak annyi lett, hogy úgy néztem ki, mint aki belenyúlt a 220-ba. Mit mondtatok/tettetek volna a helyemben? Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam. :/

2012. nov. 8. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ilyen emberek mindig lesznek, értelme viszont sose lesz annak hogy a figyelmedet/idődet ilyen beragadt gondolkodású embereknek szenteld.
2012. nov. 8. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tudod mit csinálnék? Oda mennék az igazgatóhoz és megkérdezném, hogy van-e valami kifogása a frizurám ellen. Amennyiben azt mondja, semmi gond vele, kérd meg, hogy állítsa le az osztályfőnöködet. Csak aztán meg ne bosszulja valahogy...
2012. nov. 8. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. nov. 8. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én is református iskolába járok ismerem a szokásokat.. am

szerintem túlreagálta az ofőd azért ennyire nem kellett volna kiakadnia amúgy jól áll neked ez a haj?Mert akkor nincs semmi baj és semmi köze hozzá szerintem küldd be hozzá valamelyik szülődet

2012. nov. 8. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
az ilyen idióta embereket nem kell figyelembe venni. nekem pl volt egy olyan tanárom,aki a feketére lakkozott körmöm miatt szólt le, azt mondta, hogy ilyenre a k.urvák meg a sátán "szolgái"festik, mondom mi vaaan??? én inkább szánom az ilyen elvakult bolondokat. Az ő óráira kifejezetten feketére festettem a körmeimet xDXDXD. Amúgy hány éves a nő?
2012. nov. 9. 14:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, de az 50-es éveiben jár.
2012. nov. 9. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
valahogy gondoltam. ne foglalkozz vele, mikor kísérletezzen az ember a hajával, vagy a stílusával, ha nem tizenévesen?:)
2012. nov. 9. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!