Mit tettetek volna/tennétek a helyemben?
Szóval tegnap Tóth Gabi szerűre vágattam le a hajam. [link]
Valami ilyesmi lett. Szóval ma az osztályfőnök meglátta a felzselézett hajamat és közölte, hogy azonnal állítsam le, mert Ő nem fogja értem tartani a hátát meg mit fog szólni az igazgató? Mondtam, hogy már látta nem szólt érte. Erre ő: Akkor valószínűleg nekem fog szólni érte, hogy miért nem láttam, miért nem mosattam ki, miért nem küldtelek haza. De már látta több tanár is és még meg is dicsérték! (mondtam szinte sírva). Ő: ez nem érdekel azonnal fésüld ki belőle! Elmentem két osztálytársammal, hogy hát jó akkor most kifésüljük belőle. Ebből csak annyi lett, hogy úgy néztem ki, mint aki belenyúlt a 220-ba. Mit mondtatok/tettetek volna a helyemben? Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam. :/
én mindig is leszartam a tanárok véleményét. semmi köze hozzá hogy hogyan nézel ki amíg másoknak ezzel nem ártasz.
tehát a helyedben most se érdekelt volna mint mond az osztályfőnök.
Nem értem az egészet. Ehhez mégis mi köze van a tanárnak? Nem sértesz senkit a frizuráddal.
Az öltözködést figyelik, az oké. Na de, hogy ezen a hajon milyen kivetnivalót találtak...
le kell sz.rni és hordd úgy a hajad ahogyan tetszik, úgyse tehet semmit ellene, max a sokáig cs.szeget akkor kérd meg az igazgatót hogy szóljon már neki.
Nem értem az ilyeneket, én anno az ország egyik legerősebb gimijébe jártam, élénk liláspiros hajjal és senki nem szólt érte, max röhögve meg szokták jegyezni hogy kilométerről ki lehet szúrni ha jövök annyira rikít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!