Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt már veletek, hogy összejö...

Volt már veletek, hogy összejöttetek valakivel, és aztán megismertétek a tesóját, és ő jobban bejött? Mit tettetek ekkor?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

igen egyszer előfordult...

persze nem hosszú kapcsolatra kell gondolni,1 hetes volt csak kb,végülis nem is igazán nevezném ezt még kapcsolatnak.

szóval ..hazavitt otthon megismerkedtem az öcsével,ő is annyi idős volt mint én,a stílusa ,kisugárzása nagyon magával ragadó volt.(ott volt az öccse barátnője is).

de ha épp facér lett volna akkor sem jöttem volna össze vele mert az már igazán gerinctelenség lett volna(az én részemről is és az ő részéről is,meg persze ha vmennyire is szereti tiszteli a bátyját akkor soha nem kezdett volna ki velem),szóval szakítottam egyrészt mert éreztem h nem a megfelelő emberrel vagyok együtt,másrészt nem bírtam volna nézni az öccsét ahogy a barátnőjével van.

2011. nov. 7. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Azért vigyázz, nehogy ilyesmi végkimenetele legyen....:-D

2011. nov. 7. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a testvére jobban kell, akkor a párodat nem is szereted igazán. Ha én valakit szeretek, nekem senki más nem létezik rajta kívül.
2011. nov. 7. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!