Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszínezővel nagyon elroncsol...

Hajszínezővel nagyon elroncsolódna a hajam?

Figyelt kérdés

még nem volt festve a hajam, soha, de most szeretnék kipróbálni valami újat.

barna hajam van..de az utóbbi években kivlágosodott így is nagyon szép, hosszú és dús..de unom egy picit

ha beszínezném nagyon sötét lenne az eredetileg is barna hajamra, egy sötétebb barna árnyalat? (normál bőrszínem és zöldes barna szemem van)

köszi előre is!:)

2012. nov. 6. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem színezve van, semmi baja.
2012. nov. 6. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
hát nekem az eladó mondta h a színezést felejtsem el,mert h nem lesz jelentős változás,inkább csak egy kis fényt ad a hajnak.nekem melírozva van,ha jó fodrásznál csináltatod,sokkal jobb lesz,mint színezővel. természetes hatású és sokkal tartósabb.mondjuk először én festékkel próbáltam ki és akk láttam h jól állna a szín,de színezőt,ami rendesen megfogja a hajat,még nem láttam.
2012. nov. 6. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A hajfesték akármennyire is sötét árnyalatú roncsolja a hajat. De a hajszínezőt szerintem nyugodtan próbáld ki, ha nem tetszik az eredményt, lassan úgyis elhalványul a hajmosások alatt. Én sötétszőke vagyok, de nagyon kifakult a hajszínem. Hasonló színűt vettem, mint az eredeti hajszínem, és nekem tetszik az eredmény, mert egységes természetes színe van most. Ha sötétebb színt veszel, arra figyelj, hogy ha a hatóidőn túl minél tovább hagyod rajta, annál sötétebb lehet az eredmény.
2012. nov. 7. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek szerint biztosan többféle színező létezik, vagy mindenki mást ért alatta... Én is azt hittem amúgy, amiről ti beszéltek.

De nekem fodrász csinálta (ráadásul a Hajasban, ott azért értenek hozzá szerintem), és ők mondták, hogy ez tévedés, az igazi színező, akármilyen hihetetlen, TARTÓSABB a festéknél. A fő különbség állítólag, hogy ez fokozatosan kopik ki, azaz halványul el, míg állítólag a festék sokszor foltosan, csúnyán kezd kikopni.

Tehát a "tartósabb"-dolog abban nyilvánul meg elsősorban, hogy nem kell olyan gyakran festegetni vele, mert nem lesz csúnya. (Nyilván, ha nagyon elüt az eredeti hajszíntől, akkor amiatt kell, de ez más kérdés.)

A lényeg, hogy szerintem is jó fodrásszal csináltasd, mert ők tudják, mi a jó neked, és ajánlanak majd színt is szerintem.

2012. nov. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!