Hajszínezővel nagyon elroncsolódna a hajam?
még nem volt festve a hajam, soha, de most szeretnék kipróbálni valami újat.
barna hajam van..de az utóbbi években kivlágosodott így is nagyon szép, hosszú és dús..de unom egy picit
ha beszínezném nagyon sötét lenne az eredetileg is barna hajamra, egy sötétebb barna árnyalat? (normál bőrszínem és zöldes barna szemem van)
köszi előre is!:)
Ezek szerint biztosan többféle színező létezik, vagy mindenki mást ért alatta... Én is azt hittem amúgy, amiről ti beszéltek.
De nekem fodrász csinálta (ráadásul a Hajasban, ott azért értenek hozzá szerintem), és ők mondták, hogy ez tévedés, az igazi színező, akármilyen hihetetlen, TARTÓSABB a festéknél. A fő különbség állítólag, hogy ez fokozatosan kopik ki, azaz halványul el, míg állítólag a festék sokszor foltosan, csúnyán kezd kikopni.
Tehát a "tartósabb"-dolog abban nyilvánul meg elsősorban, hogy nem kell olyan gyakran festegetni vele, mert nem lesz csúnya. (Nyilván, ha nagyon elüt az eredeti hajszíntől, akkor amiatt kell, de ez más kérdés.)
A lényeg, hogy szerintem is jó fodrásszal csináltasd, mert ők tudják, mi a jó neked, és ajánlanak majd színt is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!