Ha pár mosásos hajszínezővel kezelem a hajam és utána kivasalom, akkor beleég a festék?
Inkább fekete színű hajlakkot ajánlok (igaz, hosszú hajra kellhet vagy 3 flakon). Az tuti kijön. A hajvasaló nem tudom, milyen hatással lenne rá, de ha előbb vasalod, utána fújod be, sztem nem lehet baj.
A lányom egyik osztálytársa az Addams Family-ből volt a kislány. Neki maradéktalanul kijött, igaz vagy két órán keresztül mosták.
A lányom hajából viszont alig akart kijönni a tasakos színező, leghalványabb vörös árnyalat volt (szőke). Hetekig mostuk mindennap, szappannal, samponnal, ecettel, mindenfélével. Így is kellett 2-3 hónap(!) mire kijött.
A spray-es nekem alapból kilőve, nem igazán vonzz a lelapult ragadós, kemény hajkorona. A színező esetleges mellékhatásairól hallottam, félek is tőlük rendesen. Az általam választott festék a DM-ben 1-2 hétig tartó eredményt ígér és nagyon remélem, hogy igazat mond. Kedves utólsó, ti hány mosásos színezőt használtatok? Milyen márka?
Továbbá az lenne még a kérdésem (főleg az elsőnek), hogy ha a fekete hajszínező esetleg nem jönn ki a hajból, rá tudok színezni újra barnával? Vagy oda már festék kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!