Melyik hajszínezővel érhetnék el ilyen eredményt?
Természetes sötétbarna hajam van és azt szeretném ha kicsit vörösesen csillogna vagy esetleg lehet csoki barna is nem tudom, de a 2 közül valamelyik:D
Tehát milyen lehetőleg bolti hajszínező alkalmas erre a célra?
Ilyeneket találtam de nem tudom milyen lenne:
A sötétbarna haj az olyan 4-es színmélység, tehát 4.valami kódú hajfestéket kell keresned.
A . után pedig a .3 az aranyfény .4 réz .5 vörös .6 mahagóni/borvörös
Ha rögtön a 4-es után van a másik szám, pl 4.5, akkor abban a vörös nagyon erőteljes, az lesz a domináns. Az aminél csak a fénye vörös az kb 4.05 vagy hasonló.
A 4.15 pl nem rossz választás, mert az 1-es az egy szürkés, hamvasító árnyalat kódja, szóval tompítja a vöröst, tehát ez csak egy melegebb árnyalatú barna lesz.
A lényeg, hogy palettét ne használj, mert az nagyon rossz minőségű szerintem, szárítja a hajat...stb. Garnierből ezek közül csak a jeges gesztenyét mondanám, a többitől teljesen vörös lenne a hajad, kicsi az esélye, hogy csak a fénye...
A csokibarna is egy vöröses árnyalat, de szerintem az inkább arany vényű, mint vörös...
Hű, köszönöm szépen, ez tényleg nagyon hasznos válasz volt :)
Kicsit azért félek hogy mi lesz ha nem lesz szép a szín:S Még nem tudom hogy belevágjak-e :\
De felpontoztalak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!