Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van megoldás a vegykezelt,...

Van megoldás a vegykezelt, károsodott hajra?

Figyelt kérdés

Mielőtt a "jó indulatú" kommentelők írnának, megkérném őket ne tegyék, mert nem vagyok rá kiváncsi!

Derékig ért a hajam, egészségesebb volt mint az átlag,amíg le nem szívattam...

Feketéből szerettem volna világosbarnát csinálni..

Nem, hogy nem szívta ki a feketét, de iszonyatosan tönkretette. Maga a horror! Nagyon megbántam, de vissza csinálni nem tudom :(

Van erre valami megoldás, hogy a hajam szerkezete a régi legyen? :(

Bármi ami segíthet rajta??

#haj #roncsolt #vegykezelt
2012. nov. 5. 15:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítséget! :)
2012. nov. 5. 22:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Esetleg hajnövesztési tanácsot tudtok adni? :) a ricinuson kívűl?
2012. nov. 5. 22:36
 13/15 Matrica3 válasza:
Hajnövesztő praktikákat is próbáltam már,de nem nagyon jött össze. Használtam a ricinust,de nem csinált semmi. Ha egészséges a hajad vége,akkor elég gyorsan tud nőni. Különböző samponokat is kipróbálta,hajvitaminokat próbáltam.Sajnos eredménye nincs :( Most multivitamint szedek Actival extra és kenem a hajam kókuszolajjal és bio vagy natur sampon és balzsam. Próbáld ki. Mást nem igazán tudok ajánlani. Alverdének van egy koffeines samponja.Próbáld ki azt. DM-ben kapható és sztem nincs 1000 Ft.
2012. nov. 6. 11:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszönöm :)
2012. nov. 6. 11:52
 15/15 anonim válasza:
Szia! Helyre tudtad hozni valamennyire a hajadat? Nekem szöke festes miatt lett ilyen:( tavaly elott nyaron meg hossze es szep volt, mar rafekudtem a vallammal ejjel igy picit levgattam belole de csak epphogy. Februarban szokasos hajfestesnel(utan) eldgult a hajamtol a kad lefolyo..(((( azt hittem szivbajt kapok... azota borzaszto peidg mindent veszek ra, Syoss balzsam, Gliss kur spray, pakkolas:(( es hiaba festem utana a lenott reszt nem ugy nez ki, mintha none:(((
2013. jún. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!