Felvarrassam vagy a csatos a jobb megoldás?
Póthajat szeretnék, mert nem igazán akar nőni a hajam. Megpróbálkoztam már mindennel, de sajnos családi örökség, hogy nagyon lassan nő a hajam.
Gondolkodom a felvarráson, de valahogy jobban hangzik a csatos póthaj, amit akkor veszek le, és teszek fel amikor én akarok.
Nektek mi a véleményetek ?
a hőillesztéses hajhosszabbitás letöri a hajad..ugyan a legszebb, legtermészetesebb, de az egyik legkárosabb...a varrás is tud nagyon szép lenni, nem okoz kárt a hajban, de kb kéthavonta ujra kell varratni, az plusz pénz...
a csatos nagyon kényelmes, gyors, olcsó megoldás...nekem ez jött be a legjobban...nem volt vele semmi gondom, nem tünt ez se pothajnak (mindenképp igazi hajat vegyél)...öt perc alatt felcsatoltam, és buliban, vagy akármiféle nagy ugrálás közepette sem akart leesni, nagyon stabil volt!:) esküvömre is azt veszek, bár már csak dusitani, mert a saját hajam már megnőtt:)
24L
Micsoda? Ezt honnan vetted?
Ma már létezik hajfelvarrás, hőillesztés, mikrogyűrűs hajhosszabbítás, ultrahangos hajhosszabbítás, és miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!