őszintén? olló. Tudom, mert én régebben félévente el szoktam játszani ezt a leszívatósdit. Rendbehozni nem fogja, semmi, max hajpakolásokkal javíthatsz kicsit a kinézetén, de a sérült, törött hajat semmmilyen csodakence nem rakja helyre. Szedj hajvitamint hogy legalább a frissen nőtt haj egészséges legyen
2012. nov. 5. 16:44
2/15 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Ezen már semmilyen csodaszer nem segít. Ami tönkrement azt le kell vágatni. Menj el most, vágass annyit, amennyit kell, és menj el megint 2 hónap múlva és megint vágasd le. Így biztos megszabadul a tönkrement részekről. Megelőzésre meg vmi olajos pakolás, amit ajánlani tudok. Azoktól puha lesz a hajad, nem szárad ki a vége és nem is fog törni.
2012. nov. 5. 17:59
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj a vágással, hogy valamelyik nap le lett vágva a törött vége, de most megint törik... a fejtetőmön tövig le kellene vágni, mert nem csak a vége van roncsolódva, hanem az egész hajszál a tövétől a végéig ronda... az egész hajam száraz, sprőd. kentem már rá ricinus olajat, olivaolajat, tojásos pakolást csináltam... de semmi :( egyszerűen teljesen el vagyok keseredve :(
2012. nov. 5. 18:04
4/15 Matrica3 válasza:
Sztem a kókuszolaj is megér egy próbát. Én szeretem nagyon.
2012. nov. 5. 18:23
5/15 anonim válasza:
Hú szegény :( megértelek, mert januárig nekem is olyan festékkel volt festve a hajam, amiről kiderült, hogy nem is szabad, mert nem az én hajamra való. Azóta váltottam és ritkán, 2-3 havonta festek hajat, de még mindig nagyon nagyon törik, elmegyek fodrászhoz és 1 héttel később olyan, minhta évek óta nem lett volna vágatva. Viszont a kókuszolaj most úgy tűnik nekem is használ. 2 hónapja voltam fodrásznál és egyáltalán nincs eltörve a hajam és finom puha az egész :) pedig milyen csúnya volt már több mint egy éve. Nem értettem mitől megy így tönkre, mert ilyen ritka festés nem okozhatja, és se nem szárítom se nem vasalom. Most már tudom, hogy nagyon agresszív festék volt az, és azért kell még vigyáznom, mert van, ahol még ez a festék érte a hajam. De most tényleg jó ezzel a kókuszolajjal.
2012. nov. 5. 18:31
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És ezt a kókuszolajat hol tudom beszerezni és milyen árban van? Jól hangzik! Azt hiszem kezdek beletörődni ebbe az állapotba és most elhatároztam, hogy növesztem ahogy csak tudom.. ricinus olaj úgy tudom serkenti a növekedést.. viszont ahogy nő a hajam, kezd látszani az eredeti hajszínem ami sötét szőke, a többi részen pedig vöröses, barnás, fekete, ezért gondoltam vissza kellene festenem sötétre mert úgy nem látszik annyira, hogy csúnyácska. A Londának van egy olyan árnyalata ami olyan mint a fekete, de mégsem az, édes datolya van a dobozra írva, évekig festettem ezzel a hajam, de nem tudom, mikor festhetném be legközelebb? félek, hogy még jobban tönkreteszi, de viszont így nagyon ronda :(
2012. nov. 5. 20:11
7/15 anonim válasza:
Figyi. Mi lenne, ha hennával festenéd be? Tény, hogy várni kell vele, mert a vegykezelt haj után legkorábban 3 hónappal lehet vele befesteni a hajat, de sztem megérné. Nem roncsolnál tovább a hajad.
Kókuszolajat bioboltokban lehet venni, én a kilósat vettem 1200 forintért még márciusban, több mint a fele meg van még, úgyhogy elég gazdaságos :)
2012. nov. 5. 20:23
8/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, beszerzem mindenképpen :) Semmit sem tudok a hennás hajfestésről, de ha nem roncsol akkor jól hangzik. És az ugyanolyan tartós mint a hagyományos hajfesték? Mi a különbség köztük látványra..?
2012. nov. 5. 20:49
9/15 Matrica3 válasza:
csak a henna por nem roncsol. Általában vízzel vagy fekete teával kell keverni. A tea sötétebb színt eredményez. De azt nem tudom,hogy mennyire lehet ilyen sötét színt elérni vele mint ami neked van. Nekem is ilyen sötét a hajam. Én olvastam a henné color porról az jónak tűnik. Én is szívesen átállnék rá.
2012. nov. 5. 22:11
10/15 Matrica3 válasza:
Ja és még annyi,hogy én hidegen sajtolt kókuszolajat használok,ami öko gazdálkodásból való. És nekem 110 ml volt 1200 Ft. Valószínűleg amit előttem írtak,hogy 1200 volt egy 1 kg az főzésre van.Azt is szokták hajra kenni,de azt is szokták hajra kenni,csak az másképp kerül feldolgozásra és lehet,hogy kevesebb a jó hatóanyag benne.A legjobb az organikus szűz kókuszolaj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!