Nem bírok megszabadulni a lilától. Most már nincs más megoldás mint a szivatás, igaz?
Szóval anno volt már kérdésem,annyi a lényeg hogy szőke színező lila hajat varázsolt nekem. Ami tetszett is nagyon mert hirtelen 5 év után változás,meg jól is állt,de én akkor is szőke hajszínű vagyok és mondom többet nem színezem vele. 2x tettem meg. De ennek már lassan 3 hónapja és azt mondtátok le fog kopni,de nem!!
Most a töve szőke,de a végei lilák teljesen,vagyis már kicsit rózsaszínes de nagyon unom!!
Főleg hogy hiába festem azóta már 3x festettem be,semmit nem segít rajta a szőke festék nem világosítja,nem is koptatja.
Akkor nincs más megoldás mint a szívatás igaz?? Nagyon ügyes a fodrászom,szerintetek megúszom hajkárosodás nélkül?? Ma lettem kész hajfestéssel,tehát 0 eredménnyel,csak a lenövésem tünt el,tehát jövőhónapba mennék szivatni..:S
Emiatt tönkretennéd a hajad? A szőke már magában is káros, ha leszívatod azzal a fele hajad le is fog törni, kiszárad, ocsmány szálkás lesz.
Arra még nem gondoltál hogy hajradírt használj esetleg?
ne is mond rettegek tőle..
Bocsi nem akarok tudatlannak tűnni,de már nagyon régóta szőke vagyok,mi az a hajradír?
Én gondolnék bármire hidd el,ezért is írtam hogy segítsetek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!