Pszichológuson kívül van valami megoldás? Nem tudok megszabadulni a pattanásaimtól, mert nem hagyom hogy eltűnjenek!
Kényszerbetegség. A pszichológuson kívül más nem tud segíteni rejtad.
(Ha csak nincs erőd egyik napról a másikra abbahagyni, de azt akkor eddig is megtetted volna)
Szia, velem is ez volt, csak nekem az arcomon voltak.
Ahhoz,h le tudj rola szokni eloszor a borod kell rendberakni. A szappant felejts el! Nem tudom,h hany eves vagy, en 24 es most voltam egy plasztikai sebesznel,h eltuntessem a hegeimet es rendehozzam a borom. O azt mondta,h a szappant es a zsiros borre valo arclemosokat felejtsem el,mert kiszaritjak a borom felszinet es betokosodnak a pattik es miteszerek es sosem fod begyogyulni az arcom. Van egy marka,az a neve,h Dermalogica, nem tudom,lehet-e otthon kapni, de neten tudsz rendelni, nekem problemas borre vannak es csodaszerek! Ha taplalkozasodra is odafigyelnel az kihatna a mentalis egeszsegedre es talan nem ereznel kesztest a kapargatasra. En is alig birom megallni, de muszaj!
En elmentem egy Dermalogica kozmetikaba,ahol szepen kitisztitottak a boromet, most kenegetem es probalom megallni a nyomkodast, idaig jol megy es szepen tisztul. Ne tudd meg milyen csunya volt, sirtam minden este, total depresszios voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!