Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vegyek szerintetek hajvasalót?

Vegyek szerintetek hajvasalót?

Figyelt kérdés

szinte teljesen egyenes a hajam csak egy két tincs elég hülyén áll... most ilyen hajat fogok vágatni: [link]

és gondoltam, hogy néha formáznám vele egy kicsit... meg egyenesíteném és hullámosítanám de ennek a rendes módszerét nem tudom :S egyszer láttam egy videót hogy hogyan is kéne göndöríteni hajvasalóval, egy tincset sikerült megcsinálni barátnőm hajvasalójával, de aztán a többi vmiért nem sikerült:SS miért??

és melyik hajvégápolót ajánljátok és esetleg melyik hajvasalót?érdemes egyáltalán venni?

Köszönöm, hogy elolvastad és köszönöm előre a válaszod!:)

2012. okt. 15. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

vegyél remington silk and curly hajvasalót,ennek a külső lapjai is melegednek így tudsz vele göndöríteni. Ha kifejezetten nem ilyen hajvasalót veszel ami göndörítésre is alkalmas persze hogy nem lehet vele.

Amúgy közrefogod a tincset a lapokkal,és feltekerő mozdulattal rátekered a tincset hagyod pár mp-ig és elengeded.

Ma láttam spar-ban 16 egy ilyen hajvasi de jó minőség és jó vele dolgozni.

Hajvégápolóban a kallos kristályolaját ajánlom,ezt fodrászkellékesnél be tudod szerezni nagyon szuper,és hővédőt se felejtsd el hajformázás előtt.

2012. okt. 15. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Hajszárítóval nem tudod beszárítani? Szerintem az tartósabb. Ezt a hajat meg szerintem azzal egyszerűbb belőni, mint hajvasalóval.

Amikor a fodrász hárítja, akkor lesd el a technikát, esetleg kérdezz rá, hogy te hogyan szárítsd be otthon.

Lehet, hogy így - csak ezért - nem kell hajvasalót venni.

2012. okt. 15. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Bármelyik hajvasalóval lehet göndöríteni, nem csak azzal, ami kívül is melegedik. Nekem bellissima van, azzal is lehet. Ha veszel, nézz körül neten, keress leírásokat, stb.
2012. okt. 15. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2012. okt. 15. 16:34
 5/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló:hővédő?:O
2012. okt. 15. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

hővédő spray,hogy ne károsítsa annyira a hajadat a hajvasaló.

Én sokfélét kipróbáltam drágát és olcsót is,legjobb a balea trend it up hővédője jött be. DM-ben lehet kapni.

2012. okt. 15. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :))
2012. okt. 17. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!