Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót vegyek?

Milyen hajvasalót vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy új hajvasit, tescobol ki is néztem, szerintetek érdemes ott megvenni? És ha már újat veszek, milyen márkájút vegyek? Ami erre is képes: http://www.youtube.com/watch?v=_1YtxkJpNco&feature=related

Árat is írjatok létszi :)

2012. jún. 3. 16:04
 1/8 A kérdező kommentje:
*melyik a legjobb?
2012. jún. 3. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem [link] Remington S550, [link] és Philips HP 8341/00 mindkettő nagyon jó! De 20.000 fölötti mindkettő.

Viszont SENCOR van barátnőmnek és már 6 éve megvan neki, de még mindig olyan mint az új és nagyon tartós is!

2012. jún. 3. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
De a tescosat sürgősen felejtsd el ugyanis a 90%-ban zárlatos lesz hónapokon belül!
2012. jún. 3. 16:16
 4/8 anonim válasza:
2012. jún. 3. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi!:)

10ezerért nincs jó hajvasi?:S

ha tesco kizárva, akkor hol nézzek? rossman?

2012. jún. 3. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesnél nézd meg először ott már 5000-től lehet kapni, és csak utána menj a rossmanba.
2012. jún. 3. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, csak ajánlani tudom! :)

[link]

és még annyi, hogy én is a tescoban vettem.

Ha azt nézed, hogy van egy Philips márkájú hajvasaló, abból amit legyártanak, mind ugyanolan jó minőségű. Ugyanaz a termék kerül a Tesco és a Rossmann polcaira is.

2012. jún. 3. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is tescoban vettem Philips-et (Hp8310) 8000ért (még mindig annyiba kerül), 2 éve megvan, semmi baja nincs az ég világon, és szerintem nagyon jó, ráadásul kevesebbet károsít mert ion-os.. [link]
2012. szept. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!