Milyen hajvasalót vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új hajvasit, tescobol ki is néztem, szerintetek érdemes ott megvenni? És ha már újat veszek, milyen márkájút vegyek? Ami erre is képes: http://www.youtube.com/watch?v=_1YtxkJpNco&feature=related
Árat is írjatok létszi :)
2012. jún. 3. 16:04
1/8 A kérdező kommentje:
*melyik a legjobb?
2012. jún. 3. 16:05
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
De a tescosat sürgősen felejtsd el ugyanis a 90%-ban zárlatos lesz hónapokon belül!
5/8 A kérdező kommentje:
köszi!:)
10ezerért nincs jó hajvasi?:S
ha tesco kizárva, akkor hol nézzek? rossman?
2012. jún. 3. 16:22
6/8 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél nézd meg először ott már 5000-től lehet kapni, és csak utána menj a rossmanba.
7/8 anonim válasza:
Nekem ilyen van, csak ajánlani tudom! :)
és még annyi, hogy én is a tescoban vettem.
Ha azt nézed, hogy van egy Philips márkájú hajvasaló, abból amit legyártanak, mind ugyanolan jó minőségű. Ugyanaz a termék kerül a Tesco és a Rossmann polcaira is.
8/8 anonim válasza:
Én is tescoban vettem Philips-et (Hp8310) 8000ért (még mindig annyiba kerül), 2 éve megvan, semmi baja nincs az ég világon, és szerintem nagyon jó, ráadásul kevesebbet károsít mert ion-os.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!