Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok és hozzáértők,...

Fodrászok és hozzáértők, segítség?

Figyelt kérdés
Tegnap sikerült tönkretenni a hajam. Londa 12/81 30 ml + 2 x 9%os oxid 60 ml. 15perc a tövénél, 15 perc a sárga részen, 5 perc a végeken. A végeredmény : Hajam nagyrésze szürkés-lilás-ezüstös szín!!! Mikor lehetne újrafesteni?? Loreal casting creme gloss 1021 világos gyöngyszőke hajfestékkel szeretném bekenni. Ez amúgy egyáltalán befogná ezt a minősíthetetlen színt???
2012. okt. 14. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:

tényleg lila lett a hajad? Enyém már július óta lila gondolhatod hogy unom. Ha tényleg úgy jártál mint én,hogy túlhamvasítottad rossz hírem van ez nem kopik le sajnos. Pedig elhagytam hamvasító sampont is meg mindent de már 4 hónapja lila a hajam,pedig azóta már vagy 5x festettem be..:(

Hónap végén én megyek fodrászhoz,koktélozni fogunk tehát az egész hajszínemet le kell szedni és utána rá kenni valami kicsit természetesebb szőkét.

2012. okt. 14. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Sajnos a kép nem adja át igazán a színeket. Van benne ilyen kékes-lilás árnyalat.

2012. okt. 14. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd ki egy fodrász véleményét! :) De egyébként ezek a loreal casting hajszínezők nagyon jók, szerintem ha bekennéd vele a hajad szép lenne és és igen befogná! :)
2012. okt. 16. 15:49
 4/4 anonim válasza:

ugyanígy jártam egyszer,és a dm-ben vettem hajfesték eltávolítót (jó drága,kb 3000 volt :S) és az leszedte róla ezt a vállalhatatlan színt..

eléggé kénes szaga van,ami még utána is érződik egy darabig amikor víz éri a hajad

viszont nekem olyan lett a hajam,hogy azóta hiába festek rá bármit,ugyanúgy szürkésre fogja be:S

csak a tövét fogja be rendesen

úgyh én át is tértem a szőkítőspray-re,a tövét fújom fele és heló:D

2013. okt. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!