Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok, hozzáértők! Így...

Fodrászok, hozzáértők! Így nem lesz gond a szőkítéssel?

Figyelt kérdés
Alapból sötétszőke a hajszínem de egy éve szőke melíros,meguntam,meg drága is állandóan melíroztatni...a Garnier Color Naturals családból egyik ismerősömnek az aranyszőke árnyalattal nagyon szép hajszíne lett,így gondoltam belevágok,ugye így nem lehet sárga vagy esetleg vöröses?...mert szerintem az csak akkor fordul elő,hogyha barnáról festeném be,de szőke,csak melíros..:)
2012. jan. 24. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az ismerősödnek szép lett, nem biztos, hogy neked is az lesz. Világos hajat persze jobban befogja, de ha melírozva van, és vannak még barna tincseid, akkor a festés után is melírozottnak fog tűnni, csak más színű lesz,

A másik kérdés meg az, hogy illik-e majd hozzád a szín.

2012. jan. 24. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem attól ilyen barnás árnyalata lesz a hajadnak
2012. jan. 24. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ahol a melírok vannak világosabb lesz majd a festés.

ha nem akarsz sárga lenni akkor vegyél egy hamvasító sampont (schauma)

2012. jan. 26. 21:13
 4/6 barbih95 válasza:
Sziasztok!Valaki segítsen már!:$ nekem olyan szőkésbarna hajszínem van és szeretnék szőke lenni.A Castingnak a világos homokszőkéjét szeretném:$ Szerintetek befogná?
2012. jan. 29. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha természetes a hajszíned jelenleg, akkor minden gond nélkül befogja
2012. jan. 29. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
ja, és használom a castingot, ezt az árnyalatot, szóval tapasztalat :)
2012. jan. 29. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!