Fodrászok és hozzáértők! Ha olyan hajat szeretnék, mint amilyen Tatár Csilláé, akkor ezt hogyan kommunikáljam a fodrász felé?
én szoktam vinni képet, és általában örülnek is neki a fodrászok :D
én is olyant szerettem volna, csak "sajnos" sokkal több hajam van és hülyén nézne ki :D :D
nem tudok a nőről fotót keríteni, kedves fodrász, Nektek meg nem kötelező Csilla hajviseletével tisztában lennetek:)
Ez indokolta a kérdést:)
Utolsó! te hogyan tettél szert olyan hajra? Képet vittél?
Amúgy nekem is a rövid haj áll jól, sajnálom, hogy az egyik kérdező tinilány:))) nem barátkozna velünk ;)
Én az ostobákkal vagyok ugyanígy:)
igen, mondjuk én Emma Watson képét vittem el, mert akkor az tetszett éppen :D amúgy én mindig képpel megyek a fodrászhoz, amúgy nem tudom jól elmagyarázni :D
hát, most egyel kevesebb barátnőm lesz, affene :D
annyira bírom, mikor valaki arról papol, hogy a rövid haj nem nőies. :D szerintem ezt azok a lányok mondják, akik csúnyák lennének rövid hajjal és szerintük a hosszú haj eltakarja a ronda nagy fejüket (bocs a kivételnek, hiszen rengeteg hosszú hajú gyönyörű lány van). ezt egy kicsit gáznak tartom.
inkább legyen egy csaj igényes rövid hajjal, mint hosszú, lenőtt, zsíros, beizzadt hajtömeggel a fején.
nem ez határoz meg egy embert.
és a kérdezőnek: szerintem a fodrász fogja tudni, ki az a Tatár Csilla, persze nem kötelessége tudnia, bár az utóbbi időben sokan kértek ilyen hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!