Mitől nőhet ilyen gyorsan a hajam?
Figyelt kérdés
18 vagyok lány vagyok.Fodrászhoz nem járok,már két éve és nőtt vagy ezalatt a két év alatt a hajam 30 cm-t. A vége csodával határos módón nem törik meg semmi!! Hogy csinálom?:D2012. okt. 12. 13:58
1/6 anonim válasza:
24 hónap alatt nőtt 30 cm-t a hajad, ez teljesen átlagos növekedés, a haj átlagban 1,5 cm-t nő egy hónapban. Tehát még akár többet is nőhetett volna, az én hajam alig fél év alatt nőtt 12 cm-t, ez havi két centi, tehát gyorsabb növekedés.
2/6 anonim válasza:
Az én hajam ennél gyorsabban nő. Nekem egy év alatt nőtt ennyit és szint úgy nem törik... pedig én festem is. Ez normál növekedés... Ahogy az előző mondta... többet is nőhetett volna.
3/6 anonim válasza:
ez egy jó kérdés.. :D gondolom nem vasalod, nem festeted, és nagyjából egyenes hajad van. vagy nem?
4/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Nekem 2 év alatt lett a vállig érőből derékig érő. Közbe szőkítem és töredezik is.
5/6 anonim válasza:
Ez teljesen átlagos növekedési ütem. Ha nem törik nagyon szerencsés vagy. Szabad a gazda, hogy csinálod? :D
6/6 anonim válasza:
2éve növesztem de nekem azóta 10cmt nőtt.de nekem gubancos dús ronda hajam van mindennap vasalom festem varrom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!