Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
megmosom a hajamat este,másnap késő délután már zsíros,a mindennapi mosástól meg hullik a haj.Mindenféle zsírosodás elleni sampont,sima sampont,korpásodás ellenit,még ilyen gyógysampont is használtam,de mind ugyan olyan.Rendesen mosom meg a hajamat,kétszer.Most WU2-őt használok,de ez is olyan.Mit csináljak?2012. aug. 21. 17:10
1/3 anonim válasza:
minél sűrűbben mosod, annál gyorsabban zsírosodik, főleg ha forró vízzel, mert ilyenkor kitágulnak a pórusok és védik a fejbőrt. Próbáld meg kibírni hogy egy darabig nem mosol ilyen sűrűn hajat...hanem 2 naponta egy darabig, utána 3 naponta és így tovább. És NE forró vízzel, hanem langyos, majdnem hideg vízzel. Nekem is gyorsan zsírosodó volt a hajam és már jó ideje 3-4-5 naponta mosok hajat (attól függ hogy használok e lakkot vagy sem) és emellett nívea sampont használok, ja és persze majdnem teljesen hideg vízzel mosom...
N22
2/3 A kérdező kommentje:
de úgy értettem,hogy megmosom leöblítem és megint megmosom,egy héten kétszer szoktam,vasárnap meg csütörtökön
2012. aug. 21. 17:25
3/3 anonim válasza:
akkor szerintem menj el bőrgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!