Milyen gyorsan tudna megnőni a hajam 30 cm-t?
kb havi 2 hónap az meg mi?
Nekem szerintem 2 év kéne 30 cm-hez, de lehet még így is keveset mondtam!
attól függ,milyen gyorsan nő a hajad. nekem hullámos,loknis,és 1 év alatt csak 10 centit nőtt. göndör hajnál szerintem nem látszik olyan gyorsan a növés a göndörség miatt.
amúgy szerintem is inkább 2 év
Havi egy centivel lehet számolni, ugyanakkor néha muszáj visszavágatni, különben egy idő után csak törik, nem nő.
Szerintem lesz az akár 2,5-3 év is. (Nekem lenne annyi, az biztos, nekem is göndör hajam van.)
2 év tuti kell, de szerintem benne lenne az 2,5 évben is. Havi 1 cm-t nő kb. a haj, plussz 3-4 havonta érdemes vágatni a hajból.
Ápolás terén nehéz tanácsot adni, nem írtad, hogy milyen a hajad, azonkívül, hogy göndör. :D Száraz, sprőd, fénytelen, erőtlen vagy milyen?! Mindenképpen a hajtípusnak megfelelő balzsamot és pakolást kell használni.
Egyébként a ricinusolaj segít a haj növekedésében és kiválóan táplálja, ápolja azt. Ezzel meggyorsítható egy kicsit a haj növekedése. Ha érdekel, keress rá, nagyon sok kérdés van vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!